menu

Seven Seas Grandeur

Seven Seas Grandeur
Cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises
Bouwjaar 2023
Brutoton 56.000
Lengte en breedte -
Passagiers 750
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Seven Seas Grandeur (56.000 ton, 750 passagiers) komt in 2023 in de vaart. De Grandeur heeft dezelfde bouw als Seven Seas Splendor en de Seven Seas Explorer.  Ook de Seven Seas Grandeur is een all-suite schip.

De cruiserederij bouwt voort op de elegantie van de al bestaande schepen met geweldige designs en kenmerkende upgrades die reizigers zowel gaan fascineren als de verwachtingen overtreffen. Met het nieuwste schip uit de vloot zorgt de cruiserederij voor een perfecte en luxe all-inclusive ervaring wereldwijd.

Regent Suite

De nieuwe 413m2 , $ 11.000-per-nacht Regent Suite, zal het absolute hoogtepunt zijn voor luxe reizigers aan boord van het nieuwe schip Seven Seas Grandeur.

Compass Rose 
Tegelijkertijd met de bekendmaking van de naam onthulde de rederij ook het opnieuw ontworpen Compass Rose, het specialiteitenrestaurant van Regent Seven Seas Cruises, aan boord van Seven Seas Grandeur. Het ontwerp is van de hand van Studio DADO.

Meer details over de suites, restaurants, voorzieningen en ervaringen aan boord van Seven Seas Grandeur worden op een later moment bekendgemaakt, in de aanloop naar haar debuut in het 4e kwartaal van 2023. Het inaugurele seizoen wordt gepresenteerd op 22 september 2021, daarmee is het schip ook open voor reserveringen.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travelstore

 

Booking.com

Nieuwsberichten

Booking.com
Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen