menu

Maak kans op een cruisecadeautje bij het plaatsen van een recensie


Bij het plaatsen van een recensie maak je regelmatig kans bij Cruiserecensies.nl op een cruisecadeautje. Deze wordt verloot onder de mensen die tussen 1 november 2021 – 1 mei 2022 een recensie hebben geschreven over hun cruise. Uiteraard mag je ook recensies schrijven over je eerdere cruises!

Vóór 1 mei 2022

Deel je voor 1 mei 2022 je cruise-ervaring? Dan maak je ditmaal kans op een verrassings-cadeaupakket!

Hoe plaats je een recensie?

Zoek het schip (rechterkant pagina) op waarmee je hebt gevaren en plaats daar je recensie. Onder aan elke scheepspagina kan je een recensieformulier invullen. Lukt het niet? Dan mag je de recensie ook mailen naar info@cruisereiziger.nl.

Pas na goedkeuring van de recensie wordt deze op de site zichtbaar, dit om te garanderen dat er echt gevaren is met het betreffende cruiseschip 🙂

Veel succes!

Miriam & Marco

Winnaars

De winnaar van de laatste periode (tot 1 november 2021) is Jouke. Zij schreef over de Polarlys en Celebrity Apex recensies. Gefeliciteerd!

1 comment

  1. staney renon

    MIJN EERSTE KENNISMAKING MET EEN CRUISE WAS IN 1989 MET HET MS WESTERDAM WERKTE ZELF IN DE RIJNVAART OP EEN CRUISESCHIP HELAAS VERLEDEN TIJD KREEG IN DE FASE DAT IK KAPIUTEIN KON WORDEN EEN BEROERTE MOCHT NIET MEER VAREN ZEER FRUSTEREND VAREN IS EEN PASSIE WIL WEER VAREN NA MEDISCHE KEURING KIJKEN WE VERDER OF IK NOG KAN VAREN
    HARTELIJKE GROET CAPTAIN STAN

    Geplaatst op 23 juni, 2019

Plaats jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Go to top