menu

Azamara Pursuit

Azamara Pursuit
Cruisemaatschappij Azamara
Bouwjaar 2001 (renov. 2018)
Brutoton 30277
Lengte en breedte 180 meter lang, 25 meter breed
Passagiers 702
Bemanning 400
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Azamara Pursuit ***** is het derde cruiseschip van de rederij Azamara (lees verder op Cruisereiziger). Het kleine schip is destijds gebouwd voor Renaissance Cruises en heeft een aantrekkelijke grootte. Je vindt snel je weg op dit schip. Ze is identiek aan de drie andere schepen in de vloot: de Azamara Journey, Azamara Onward en Azamara Quest.

Het schip heeft een hoofdrestaurant, Discoveries, waar het diner in een open zitting geserveerd wordt. De twee specialiteitenrestaurants heten Aqualina (Italiaans) en Prime C (Grill). Het buffetrestaurant, Windows Cafe, biedt de gehele dag door gerechten aan. Er hoort een buitendek bij (verwarmd). De tafels in het buffetrestaurant zijn altijd opgedekt en ’s avonds met tafelkleed. Bij het zwembaddek kan genoten worden van de Patio, waar onder andere hamburgers worden aangeboden.

Een drankje neem je in The Living Room, aan de voorkant van het schip gelegen met prachtig interieur en uitzicht. In de Cabaret Lounge bevindt zich een dansvloer en geeft het showensemble ’s avonds shows.

Het schip heeft een prachtige bibliotheek, kleine fitness en spa met stoomruimtes. Buiten bij de spa is een thalassotherapy zwembad. Op het middendek is een zwembad met twee whirlpools.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de joggingbaan, tafeltennis en traditionele dekspelen zoals shuffleboard.

Lees meer over de Azamara Pursuit:

Vraag een offerte aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen