menu

MSC Euribia

MSC Euribia
Cruisemaatschappij MSC Cruises
Bouwjaar 2023
Brutoton -
Lengte en breedte -
Passagiers -
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

MSC Euribia is het derde nieuwe cruiseschip in de Meraviglia-Plus klasse van MSC Cruises. Haar zusterschip is de MSC Grandiosa en MSC Virtuosa. De MSC Euribia verschilt van de eerste twee doordat zij voortgestuwd zal worden door het duurzamere LNG, vloeibaar aardgas.

De Meraviglia-Plus schepen zijn de doorontwikkelde evolutie van het “Meraviglia” prototype  (MSC Meraviglia) met 2450 hutten. Toch is de MSC Euribia weer een stapje anders omdat de Euribia een LNG aangedreven schip zal zijn. Daarmee is dit schip een duurzaam schip.

De Meraviglia-Plus klasse brengt MSC Cruises naar het volgende niveau schepen voor alle seizoenen. Met een lengte van 331 meter en 200 extra hutten, heeft het schip een maximale capaciteit van 6.300 gasten.

De highlights op het schip zijn de lange promenade met LED dak waar op elk moment van de dag een ander beeld te zien is. Het atrium, de zwembaden en het waterpark bieden voor elk moment van de dag vermaak.

Tenslotte zal ook op dit “Meraviglia-Plus” schip, Cirque du Soleil haar unieke shows van wereldklasse uitvoeren in een speciaal gebouwde lounge van het schip (toeslag).

Vraag een offerte aan bij:

MSC Cruises

Nieuwsberichten

Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen