menu

Contact

Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neem contact op met Cruiserecensies.nl via info@cruiserecensies.nl.

Over Cruiserecensies.nl

Cruiserecensies.nl is de plek op het internet voor het eenvoudig delen van cruise-ervaringen met andere Nederlandse en Belgische cruiseliefhebbers. Cruisereizigers zoals jij beoordelen meer dan 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast vind je van alle maatschappijen en schepen praktische informatie, video’s en foto’s. Kortom, alle informatie die je nodig hebt om je volgende cruise te bepalen. Cruiserecensies is eigendom van Cruisereiziger.

Wil je een recensie plaatsen over één of meerdere cruiseschepen?  Klik hier voor uitleg.

Wil je recensies over één of meerdere cruiseschepen lezen?  Klik hier voor uitleg.

Goed om te weten dat wij nooit betalen voor recensies.

Wil je eigen informatie, foto’s en/of video’s delen op Cruiserecensies.nl? Mail je input naar info@cruiserecensies.nl.

Inkomsten door affiliate samenwerkingen

Op de site staan regelmatig samenwerking – en affiliate links (o.a. buttons naar reisbureaus). Dit betekent dat wij een kleine vergoeding krijgen op het moment dat je via deze link iets boekt. De prijs van de geboekte cruise blijft voor jou altijd hetzelfde en je betaalt niets extra. Je kunt het zien als een manier om deze site te ondersteunen als je er iets aan hebt gehad.

Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven 🙂 Alvast hartelijk dank voor je steun!

Over Cruisereiziger

Naast Cruiserecensies.nl is Cruisereiziger ook eigenaar van de website Cruisereiziger.nl. Cruisereiziger.nl is de ontmoetingsplek op internet voor Nederlandse en Belgische cruiseliefhebbers. Via dagelijks nieuws, blogs, persoonlijke cruiseverslagen, praktische informatie en tips en cruisekalenders wordt de passie voor cruisen gedeeld door Miriam en Marco. Dit gebeurt via de website, Facebook , Twitter en een nieuwsbrief.

Adverteren op Cruiserecensies.nl?

Op Cruiserecensies.nl kan je adverteren met banners. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bepaalde pagina te sponsoren. Ook zijn er mogelijkheden voor samenwerkingsverbanden met gesloten beurzen. Wanneer je interesse hebt om te adverteren, neem dan contact op via info@cruiserecensies.nl voor de tarieven.

Go to top