menu

Seven Seas Explorer

Seven Seas Explorer
Cruisemaatschappij Regent Seven Seas Explorer
Bouwjaar 2016
Brutoton 54.000
Lengte en breedte 224 meter lang, 31 meter breed
Passagiers 750
Bemanning 650
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Seven Seas Explorer (56.000 ton, 754 passagiers) is in juli 2016 in de vaart gekomen. Het schip was het meest luxe schip van Regent ooit, uiteraard een all-suite schip. Zusterschepen zijn de Seven Seas Splendor en de Seven Seas Grandeur.

Suites

De grootste suite, de Regent Suite (271 m2), is een twee slaapkamer suite met een veranda (89 m2) die rond de suite loopt. In deze suite staat een prachtige Steinway piano, is een door glas omgeven ruimte om te zonnebaden en zelfs een privé spa met badkamer, twee verwarmde stenen loungebedden, een sauna, stoomruimte en privé behandelruimtes. De bewoners van de suite krijgen ongelimiteerde spa behandelingen.

Culinair genieten

De Seven Seas Explorer biedt de meest succesvolste restaurants aan, zoals specialiteitenrestaurants Prime 7 Steakhouse, het Franse Chartreuse en Pan-Aziatisch Pacific Rim. Uiteraard zijn op dit ultraluxe schip ook het casual buffet Verandah Cafe en het hoofdrestaurant Compass Rose aanwezig. In de avond verandert het Verandah Cafe in een elegant restaurant Sette Mari at La Veranda.  In totaal zijn er drie specialiteitenrestaurants aan boord.

Culinary Arts Kitchen is Regent’s eerste culinaire kookschool waar gasten bij een van de achttien individuele werk/kook plekken hun gerechten maken die niet zouden misstaan in de Franse prestigieuze kookscholen. De vele workshops bieden van alles, zoals gezond koken, vis en schelpdieren, mini-desserts, grill gerechten en workshops die geïnspireerd zijn op de bestemmingen waar het schip op dat moment is.

Ontspanning

De Canyon ranch Spa Club® & Infinity Pool is een rijkelijk ingerichte spa met infrarood sauna, aromatische stoomruimte en een selectie van exclusieve ultra luxe behandelingen die zijn ontwikkeld door Canyon Ranch in samenwerking met lifestyle en beauty-experts. Op een privé buitendek bevindt zich een prachtige Infinity pool met uitzicht op de horizon.

In het Constellation Theater worden grote productieshows opgevoerd, zoals Burn The Floor en A Day In Hollywood.

Lees meer over de Seven Seas Explorer:

Vraag een offerte voor de Seven Seas Explorer aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

 

Miriam

Foto's

Video's

Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer Seven Seas Explorer

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen