menu

Seven Seas Splendor

Seven Seas Splendor
Cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises
Bouwjaar 2020
Brutoton 55.500
Lengte en breedte 224 meter lang, 31 meter breed
Passagiers 754
Bemanning 650
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Seven Seas Splendor (56.000 ton, 750 passagiers) is eind januari 2020 in de vaart gekomen. Het ultraluxe schip is het zusje van de Seven Seas Explorer.  Ook de Seven Seas Splendor is een all-suite schip, met vrijwel alles inbegrepen in de prijs waaronder drankjes, fooien, wijnen en zelfs excursies.

De cruiserederij bouwt voort op de elegantie van de al bestaande schepen met geweldige designs en kenmerkende upgrades die reizigers zowel gaan fascineren als de verwachtingen overtreffen. Met het nieuwste schip uit de vloot zorgt de cruiserederij voor een perfecte en luxe all-inclusive ervaring wereldwijd.

Aan boord

De publieke ruimten hebben in vergelijking met het populaire zusterschip Seven Seas Explorer een paar belangrijke veranderingen.  Zo is de ingang van de Grand Staircase bij de entree, oftewel de kenmerkende eyecatcher van de Seven Seas Explorer, gericht zijn op het grootste restaurant aan boord, Compass Rose. Publieksfavoriet Coffee Connection ligt nu aan bakboord en is uitgebreid met een buitenterras zodat mensen tijdens het nuttigen van koffie en heerlijke gebakjes kunnen genieten van een kalme zeebries.

Suites

Aan boord zijn 375 ruime suites, variërend van de 29m² grote Veranda Suite tot de royale Regent Suite van maar liefst 413m². Iedere suite heeft een eigen uitstraling en een privé balkon – waaronder sommige van de grootste in de gehele cruise industrie – perfect om na een dag te hebben rondgewandeld op de lokale bestemming weer helemaal te relaxen in de eigen oase van rust.

De Regent, Master, Grand, Splendor, Seven Seas en Penthouse Suites vertegenwoordigen de 88 onderscheidende suites aan boord van Seven Seas Splendor. Gasten die in deze suites verblijven genieten naast alle inclusieve voorzieningen, ook van een luxe hotelnacht voorafgaand aan de cruise, voorrangsreserveringen bij restaurants, dagelijkse canapé verzorging, persoonlijke butler service, de keuze uit extra luxe badproducten en een samengesteld kussen menu.

Miriam van Cruisereiziger cruiste mee op dit ultraluxe schip:

Vraag een offerte voor de Seven Seas Splendor aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen