menu

Navigator of the Seas

Navigator of the Seas
Cruisemaatschappij Royal Caribbean International
Bouwjaar 2002
Brutoton 138.000
Lengte en breedte 311 meter lang, 39 meter breed
Passagiers 3114
Bemanning 1213
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
97.2
Totale gemiddelde

97.2/100

Service ( 98 )
Eten ( 100 )
Hutten ( 95 )
Entertainment ( 98 )
Prijs/kwaliteit ( 95 )

Beschrijving

De Navigator of the Seas van Royal Caribbean International is gebouwd in 2002. Het is het vierde cruiseschip uit de Voyager-klasse. Andere schepen uit deze klasse zijn de Voyager of the Seas, Adventure of the Seas, Explorer of the Seas en Mariner of the Seas. Ten tijde van de bouw waren dit de grootste cruiseschepen ter wereld met een capaciteit van meer dan 3.000 passagiers.

In januari 2014 is het schip in het droogdok gemoderniseerd. Het biedt sindsdien hutten aan met virtuele balkons. De hutten hebben een tv-scherm met daarop een realtime view van de zee of de haven. In totaal zijn er 81 binnenhutten met virtuele balkons beschikbaar. Nieuw zijn ook buitenhutten (Panoramic Ocean View hutten) met een raam van de grond tot aan het plafond voor fantastisch uitzicht.

Naast de virtuele balkons heeft de Navigator of the Seas een FlowRider gekregen op dek 13 en nieuwe culinaire mogelijkheden. Het schip omvat nu in totaal acht restaurants, waaronder het Mexicaanse specialiteiten restaurant Sabor, het Steak house Chops Grille en het Izumi Japanese Cuisine restaurant waar a la carte gedineerd kan worden.

Een openlucht filmscherm bij het grote zwembad, platte beeldschermen in de hutten, digitale wegwijs schermen en WiFi over het gehele schip behoren ook tot de innovaties aan boord.

Cruisereiziger mocht in 2015 even binnenkijken op een zusterschip van de Navigator, de Explorer of the Seas:

Hoe ziet het schip eruit? >>

Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise TUI  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Navigator of the Seas Navigator of the Seas Navigator of the Seas

Recensies (1)

Ria en Jos Stans
Navigator of the Seas 97.2
97.2

Onze eerste cruise in 2009 en wat een prachtig schip! Naar de Caraïben en vertrek in Miami een gigant verscheen voor onze ogen.Het prachtig interieur binnen en de grote open hal geeft een heel ruim gevoel. Erg lekker eten werkelijk dag en nacht kan je eten en drinken.Luxe met een plus en erg clean en de hutten werden tweemaal per dag gepoetst.In het restaurant werden de handen gedesinfecteerd en eten uit bijna alle landen dus voor ieder keuze volop. Deze cruise is ons tot heden bijgebleven en na meerdere cruise vakanties nog steeds nummer 1.
In het theater prachtige optredens,zang,muziek,ijsschaatsen enz. niet te luid maar gezellig.Big en Amerikaans maar heel luxueus.

Vertrekmaand

Januari

Vertrekjaar

2009

Bestemming

Caribbean en Midden Amerika

Positieve punten
  • Interieur ruim en voelt aangenaam,veel trappen doch voldoende liften!
  • Eten lekker en diner zitting erg vlot met veel bekwaam personeel
Negatieve punten
  • Dranken in de bar duur?
Geplaatst op 24 juni, 2018 11:26

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen