menu

Jewel of the Seas

Jewel of the Seas
Cruisemaatschappij Royal Caribbean International
Bouwjaar 2004
Brutoton 90.000
Lengte en breedte 293 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 2501
Bemanning 842
Plaats recensieBekijk recensies (2)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
89.3
Totale gemiddelde

89.3/100

Service ( 100 )
Eten ( 96.5 )
Hutten ( 100 )
Entertainment ( 60 )
Prijs/kwaliteit ( 90 )

Beschrijving

De Jewel of the Seas van Royal Caribbean International is gebouwd in 2004. Het is één van de vier cruiseschepen uit de Radiance-klasse. Andere schepen uit deze klasse zijn de Brilliance of the Seas, Radiance of the Seas en de Serenade of the Seas. Op deze cruiseschepen staat het uitzicht op zee centraal met uitgebreide zonnedekken, glazen liften, veel balkonhutten en een zwembad omgeven met tropische planten.

De Jewel of the Seas bevat een groot hoofdrestaurant, Tides, dat 2 verdiepingen bestrijkt. Naast het buffetrestaurant Windjammer Cafe zijn er nog twee restaurants waarvoor een toeslag moet worden betaald, het Italiaanse Portofino en het Steakhouse Chops Grille. Voor ontspanning kan je terecht bij de Vitality Spa, het Casino, de klimwand, de op Broadway-gebaseerde shows en de 16 bars en lounges.

De laatste jaren vaart het schip regelmatig vanuit Amsterdam met cruises naar Noord-Europa. Denk aan de Noordkaap, Noorse Fjorden, Groot-Brittannië en naar de Oostzee. Deze cruises duren 10 dagen of langer.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel TUI Zeetours - Nieuw!

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Jewel of the Seas Jewel of the Seas Jewel of the Seas

Recensies (2)

Kevin
Jewel of the Seas 93.6
93.6

In Mei 2016 Met dit schip een 10 daagse cruise door de middellandse zee gemaakt vanuit Rome. Dit is ongetwijfeld het leukste schip uit die klasse. Het schip was juist renoveert en zag er geweldig uit. Wij hebben toen in Junior suite 1602 achteraan kunnen logeren wat een geweldig zicht gaf alle dagen met een ruim terras. Nadeel aan deze kamer was je zat onder het buffet restaurant wat op drukke tijden wat hinder van geluid gaf. De sfeer aan boord was terug heel top en had voor ons persoonlijk de beste crew die we ooit gehad hebben. Het Entertainment tijdens de reis was iets minder. De shows van Royal Caribbean waren terug heel goed maar de gast artiesten sloeg tegen. Het eten aan boord was terug van top kwaliteit zoals je daar gewoon bent bij Royal Caribbean van Buffet tot restaurant altijd voldoende afwisseling en keuze.

Vertrekmaand

Mei

Vertrekjaar

2016

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
  • Hutten
  • crew
Negatieve punten
  • shows (gast artiesten)
Geplaatst op 21 januari, 2017 09:39
Rita
Jewel of the Seas 85.0
85.0

Cruise gemaakt naar de Noordkaap, juni 2022.
Mooi schip, prima eten en wij hadden een balkonhut, deze was heel mooi en elke dag schoongemaakt, zelfs 2x per dag kwam de attendant langs. Prima in orde.
Genoeg te doen op het schip op de zeedagen. Entertainment was er elke dag, niet altijd onze smaak. Was geheel Amerikaans georiënteerd.
Het 65 plus gehalte was ook heel hoog, veel mensen met rollators.

Vertrekmaand

Juni

Vertrekjaar

2022

Bestemming

Noord-Europa

Positieve punten
  • Hut
  • Eten
  • Bediening /schoonmaak
Negatieve punten
  • Entertainment
  • Veel zeedagen
Geplaatst op 3 juli, 2022 12:10

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen