menu

Star Princess

Star Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 2001
Brutoton 109.000
Lengte en breedte 290 meter lang, 36 meter breed
Passagiers 2590
Bemanning 1150
Officiële website Star Princess
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
95
Totale gemiddelde

95/100

Service ( 95 )
Eten ( 100 )
Hutten ( 100 )
Entertainment ( 90 )
Prijs/kwaliteit ( 90 )

Beschrijving

Cruiseschip Star Princess **** is een groot, maar toch overzichtelijk cruiseschip in de vloot van Princess Cruises geschikt voor de gehele familie. Zusterschepen zijn de Golden Princess en Grand Princess.

Het schip heeft een hoofdrestaurant met vaste zittingen, Amalfi. In de andere hoofdrestaurants, Capri en Portofino, kan elk moment voor het diner worden binnengelopen. Voor de twee specialiteitenrestaurants, Sabatini en Crown Grill moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Op het lidodek bevindt zich Prego Pizzeria voor een lichte snack. The Trident Grill bij de zwembaden biedt overdag hamburgers en hotdogs aan.  Het buffetrestaurant Horizon Court en het International Cafe bij het Atrium presenteren de gehele dag door gerechten.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de pianobar Crooners bar of bijvoorbeeld in de wijnbar.

Op het schip bevindt zich ook een bibliotheek en een kapel. Er is wifi en een internetruimte.

Het schip heeft vijf zwembaden; het kleine kinderzwembad, een zwembad op het achterdek (Terrace Pool), twee op het middendek  (Calypso – met een schuifdak- en Netpune’s Reef) en een adult only zwembad (alleen voor volwassenen) die gelegen is bij de spa. Daarnaast zijn er op verschillende plekken jacuzzi’s te vinden.De spa bevat een sauna, stoomruimtes, fitness en kapper. Bovendien is er de Sanctuary (met toeslag), een apart dek met zonnebedden om in alle rust te genieten.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de putting green, tafeltennis, traditionele dekspelen zoals shuffleboard en schaak, en een sportveld voor tennis en andere sporten.

In de avond is er entertainment in het grote Princess theater, de Explorers Lounge of Vista Lounge, nachtclub, casino of het grote scherm bij een van de zwembaden.

Voor kinderen zijn er talloze speelruimtes en kinderclubs aan boord in verschillende leeftijdscategorieën als ook een avond/nacht opvang wanneer ouders uit willen gaan. Voor de kinderen is een apart kinderzwembad.

Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Star Princess Star Princess Star Princess

Recensies (1)

Aad Prevo
Star Princess 95.0
95.0

De Star Princess was onze eerste kennismaking met de Princess Cruise Line . Wat een groot schip dachten wij maar door heel goed omgaan met deze grote en veel kleinere ruimtes te creeren is het net of je op een klein schip bent , in ieder geval binnen. Buiten heeft dat voordelen omdat er dan diverse zwembaden en bubbelbaden zijn en ook dat is prima. Het is een hele fijn schip. Wij maakte een reis met dit schip van Buenos Aires, Via Port Stanley ( Falklands) 6 dagen Antarctic Peninsula, Ushuaia, Punta Arenas, Chileense Fjorden en Montevideo (Uraguay. Het bijzondere en zeker fijn is dat er op de Star Princess een bar is op dek 17 met geweldig uitzicht , je gaat hier naar toe op een overdekte lopende band van dek 14. Zeker in Antarctica heeft deze uitzicht post zijn nut, want soms kan het aan dek heel koud zijn en dan heb je genoeg altenatieven. Het eten was geweldig, het personeel geweldig , het is een mooi schoon schip. Wij hadden hier een mini suite , ruimte genoeg en zeker in Antarctica heeft onze grote balkon zeker zijn dienst bewezen. Is zeker een schip om terug op te komen. Het was mede door het schip en personeel een bijzondere reis.

Vertrekmaand

Februari

Vertrekjaar

2010

Bestemming

Zuid-Amerika

Positieve punten
  • een heerlijk schip om lang op te verblijven
  • Goede ruimtes om op zee alles goed te zien
  • zeer snel met tanders van boord
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 22 oktober, 2014 13:13

Plaats jouw recensie

  • facebook instagram flickr youtube twitter

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen