menu

Sun Princess

Sun Princess
Cruisemaatschappij ex-Princess Cruises
Bouwjaar 1995
Brutoton 77499
Lengte en breedte 261 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 1990
Bemanning 900
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Sun Princess is een van de drie schepen in de Sun-klasse in de vloot van Princess Cruises. Het schip is gerenoveerd in 2010. Zusterschepen zijn de Sea Princess en Dawn Princess.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants, Regency en Marquis Dining Rooms, waar het diner in twee zittingen geserveerd wordt. Voor het specialiteitenrestaurant, Sterling Steakhouse, moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Het Horizon Court buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het buffetrestaurant bevindt  zich ook de hamburgerbar Trident Grill. Een pizzeria met bediening is open voor lunch en diner. De patisserie biedt heerlijke koffie (toeslag) en de Amerikaanse cookies.

Een drankje kan onder andere genomen worden in onder andere de Sportsbar of het nautische Wheelhouse Bar waar ook lezingen gehouden worden.

Het schip heeft een bibliotheek, internetruimte en over het gehele schip wifi. Voor ontspanning is er een fitness, spa en sauna. In de Sanctuary (toeslag) is een zwembad dat alleen voor volwassenen open is. Bij de spa bevindt zich een Lotus Spa zwembad. Op het middendek is een zwembad met twee whirlpools.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, tafeltennis en traditionele dekspelen als shuffleboard.

In de avond zijn er shows in het Princess Theatre of in de Vista Lounge. Daarnaast zijn er een casino. nachtclub, cinema/bioscoop (buiten op een groot scherm) en winkeltjes.

Kinderactiviteiten vinden plaats voor de verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot en met 17 jaar. Ze hebben elk hun eigen ruimte.

Update 22/9/2020: Rederij Princess Cruises heeft het schip verkocht. 

Vraag een offerte aan bij:

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Sun Princess Sun Princess

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen