menu

Sky Princess

Sky Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 2019
Brutoton 143.700
Lengte en breedte 330 meter lang, 38 meter breed
Passagiers 3.660
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Sky Princess, zusterschip van de Royal Princess, Regal Princess en Majestic Princess maakt in oktober 2019 haar debuut met een serie van cruises in de Middellandse Zee. Het 3.660 passagiers tellende schip (143.700 brutoton) zal voortborduren op het succesvolle ontwerpplatform dat werd gebruikt voor de eerdere Royal-klasse schepen.

Hoogtepunten zijn o.a. een torenhoog centraal Atrium (piazza-stijl), de entertainmentlocatie Princess Live!, de ontspanningsruimte Sanctuary (alleen voor volwassenen), Camp Discovery voor kinderen, eetgelegenheden zoals Salty Dog Grill, Alfredo’s Pizzeria, Vines Wine Bar, Chef’s Table Lumiere en World Fresh Marketplace, met een nieuw decor en design over het gehele schip. Sky Princess krijgt daarnaast ook het openlucht theater ‘Movies Under the Stars’ en 80% van alle hutten bevat een balkon. In de komende maanden zullen ook nog enkele nieuwe innovaties worden onthuld.

De inaugurele cruises van de Sky Princess in de Middellandse Zee omvatten 10 vertrekken met 8 unieke routes. De eerste 7-daagse cruise van Athene (Pireaus) naar Barcelona vertrekt op 20 oktober 2019. De Middellandse Zee reizen zijn vanaf 14 december 2017 boekbaar.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Sky Princess

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen