menu

Sea Princess

Cruisemaatschappij ex-Princess Cruises
Bouwjaar 1998
Brutoton 77.000
Lengte en breedte 261 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 1990
Bemanning 900
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Sea Princess is een van de drie schepen in de Sun-klasse in de vloot van Princess Cruises. Zusterschepen zijn de Sun Princess en Dawn Princess.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants, Traviata en Rigoletto, waarbij in Traviata het diner in twee zittingen geserveerd wordt. In Rigoletto is het vrij inlopen. Voor het specialiteitenrestaurant, Sterling Steakhouse, moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Het Horizon Court buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het buffetrestaurant bevindt  zich ook de hamburgerbar Riviera Grill. Een pizzeria met bediening is open voor lunch en diner. De patisserie Explores Bar biedt heerlijke koffie (toeslag) en de Amerikaanse cookies.

Een drankje kan onder andere genomen worden in onder andere de Pianobar of het nautische Wheelhouse Bar waar ook lezingen  gehouden worden.

Het schip heeft een bibliotheek, internetruimte en over het gehele schip wifi. Voor ontspanning is er een fitness, spa en sauna. In de Sanctuary (toeslag)is een zwembad dat alleen voor volwassenen open is. Bij de spa bevindt zich een Lotus Spa zwembad. Op het middendek is een zwembad met twee whirlpools.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, tafeltennis en traditionele dekspelen als shuffleboard.

In de avond zijn er shows in het Princess Theatre of in de Vista Lounge. Daarnaast zijn er een casino. nachtclub, cinema/bioscoop (buiten op een groot scherm) en winkeltjes.

Kinderactiviteiten vinden plaats voor de verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot en met 17 jaar. Ze hebben elk hun eigen ruimte.

Update 22/9/2020: Rederij Princess Cruises heeft het schip verkocht. 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Sea Princess Sea Princess

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen