menu

Ruby Princess

Ruby Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 2008
Brutoton 113.000
Lengte en breedte 290 meter lang, 36 meter breed
Passagiers 3080
Bemanning 1200
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
90
Totale gemiddelde

90/100

Service ( 90 )
Eten ( 90 )
Hutten ( 90 )
Entertainment ( 90 )
Prijs/kwaliteit ( 90 )

Beschrijving

Ruby Princess is een groot schip uit de Grand klasse van Princess Cruises. Identieke zusterschepen zijn de Emerald Princess en Crown Princess.

Het schip heeft drie hoofdrestaurants, Botticelli voor twee traditionele zittingen, en Michelangelo en Da Vinci Dining Rooms, waar het diner in vrije twee zittingen geserveerd wordt. Voor het specialiteitenrestaurant, Crown Grill en het Italiaanse Sabatini’s, moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Het Horizon Court buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het buffetrestaurant bevindt zich ook de hamburgerbar Trident Grill. Een pizzeria met bediening is open voor lunch en diner. Verder zijn er een Cafe Caribe en een International Cafe met lichte snacks en sushi en tapas bij de Vines Wine bar.

Een drankje kan onder andere genomen worden in onder andere de Piano Croonersbar of het nautische Wheelhouse Bar waar ook lezingen gehouden worden.

Het schip heeft een kapel, bibliotheek, internetruimte en over het gehele schip wifi. Voor ontspanning is er een fitness, spa en sauna. Er zijn in totaal 4 zwembaden waarvan de Lotus Spa Pool alleen voor volwassenen is. Er zijn twee zwembaden op het middendek en een mooi zwembad aan de achterkant van het schip. De Sanctuary is een rustgebied (toeslag) voor volwassenen.

Sportliefhebbers kunnen genieten van een negen holes putting green, joggingbaan, een sportveld en traditionele dekspelen als shuffleboard.

In de avond zijn er shows in het Princess Theatre of in de Lounge. Daarnaast zijn er een casino, een Skywalkers nachtclub, cinema/bioscoop (buiten op een groot scherm) en winkeltjes.

Kinderactiviteiten vinden plaats voor de verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot en met 17 jaar. Ze hebben elk hun eigen ruimte.

Vraag een offerte voor Ruby Princess aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Ruby Princess Ruby Princess Ruby Princess

Recensies (1)

vos
Ruby Princess 90.0
90.0

Onze 1-ste cruise. Oost Middellandse zee; vanaf Venetie, Griekse eilanden, Turkije naar Italie Rome. Belevenis op zich en hierna alleen nog maar cruises gemaakt. Veel zien en indrukken op doen in een korte tijd.
Prachtig schip. Ruime balkonhut. Service prima. Goed eten.

Vertrekmaand

Juli

Vertrekjaar

2013

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
  • service
  • eten
  • entertainment
Negatieve punten
  • er worden vele foto's gemaakt, maar zijn veel te duur, jammer.
Geplaatst op 1 juni, 2016 21:08

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen