menu

Emerald Princess

Emerald Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 2007
Brutoton 113.000
Lengte en breedte 290 meter lang, 36 meter breed
Passagiers 3080
Bemanning 1200
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Emerald Princess is een groot schip uit de Grand klasse van Princess Cruises. Identieke zusterschepen zijn de Crown Princess en Ruby Princess.

Het schip heeft drie hoofdrestaurants, Botticelli voor twee traditionele zittingen, en Michelangelo en Da Vinci Dining Rooms, waar het diner in vrije twee zittingen geserveerd wordt. Voor het specialiteitenrestaurant, Crown Grill en het Italiaanse Sabatini’s, moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Het Horizon Court buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het buffetrestaurant bevindt zich ook de hamburgerbar Trident Grill. Een pizzeria met bediening is open voor lunch en diner. Verder zijn er een Cafe Caribe en een International Cafe met lichte snacks en sushi en tapas bij de Vines Wine bar.

Een drankje kan onder andere genomen worden in onder andere de Piano Croonersbar of het nautische Wheelhouse Bar waar ook lezingen gehouden worden.

Het schip heeft een kapel, bibliotheek, internetruimte en over het gehele schip wifi. Voor ontspanning is er een fitness, spa en sauna. Er zijn in totaal 4 zwembaden waarvan de Lotus Spa Pool alleen voor volwassenen is. Er zijn twee zwembaden op het middendek en een mooi zwembad aan de achterkant van het schip. De Sanctuary is een rustgebied (toeslag) voor volwassenen.

Sportliefhebbers kunnen genieten van een negen holes putting green, joggingbaan, een sportveld en traditionele dekspelen als shuffleboard.

In de avond zijn er shows in het Princess Theatre of in de Lounges. Daarnaast zijn er een casino. een Skywalkers nachtclub, cinema/bioscoop (buiten op een groot scherm) en winkeltjes.

Kinderactiviteiten vinden plaats voor de verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot en met 17 jaar. Ze hebben elk hun eigen ruimte.

Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Emerald Princess Emerald Princess

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen