menu

Carnival Miracle

Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 2004
Brutoton 85.920
Lengte en breedte 294 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 2124
Bemanning 961
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Miracle **** van Carnival Cruise Line is een middelgroot schip uit de Spirit klasse dat plek biedt voor ruim 2500 passagiers. De Carnival Miracle is het zusterschip van de Carnival SpiritCarnival Pride en Carnival Legend.  Net als andere Carnival schepen is het een levendig schip waar veel georganiseerd wordt.

Het hoofdrestaurant heet Bachus en bevat twee verdiepingen. In het buffetrestaurant Horatio’s is onder andere een pizzeria. De specialiteitenrestaurants zijn een sushibar (toeslag), steakhouse (toeslag) en de mogelijkheid om deel te nemen aan een chef’s diner (toeslag). Uiteraard zijn er vele bars zoals een sportsbar, wijnbar en een pianobar. Bijzonder is de weddingchapel; de kapel waar huwelijksgeloften kunnen worden hernieuwd.

Voor de jeugd zijn er uitgebreide kinder- en jongerenclubs met eigen ruimtes. Op het bovenste dek bevindt zich een aquapark Carnival Waterworks met o.a. glijbanen. De spa is bijna 1350 m2 met hottubs, sauna’s, stoomruimtes en fitness. In het afgesloten Serenity gebied met een zwembad en een hottub mogen alleen volwassenen komen. Er  zijn twee middenzwembaden. Sportievelingen kunnen gebruik maken van onder andere een sportveld, joggingbaan, minigolfbaan en een afslagplek voor golfers.

Wil je meer weten over deze rederij, ga dan naar Cruisereiziger voor meer informatie over Carnival Cruise Line.

Vraag een offerte voor Carnival Miracle aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

 

Miriam

Video's

Carnival Miracle Carnival Miracle

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen