menu

Carnival Horizon

Carnival Horizon
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 2018
Brutoton 133.500
Lengte en breedte 322 meter lang, 37 meter breed
Passagiers 3.960
Bemanning 1450
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
91
Totale gemiddelde

91/100

Service ( 100 )
Eten ( 80 )
Hutten ( 100 )
Entertainment ( 75 )
Prijs/kwaliteit ( 100 )

Beschrijving

Carnival Horizon is in maart 2018 in de vaart gekomen. Zusterschip is de Carnival Vista. Het cruiseschip heeft veel populaire faciliteiten zowel qua restaurants, bars, entertainment als activiteiten die ook beschikbaar zijn op de Carnival Vista zoals de SkyRide, het WaterWorks waterpark, het Seuss at Sea programma en de Alchemy Bar.

Ze beschikt over een breed scala aan categorieën accommodaties waaronder de populaire Havana hutten en extra ruime Family Harbor hutten waar ook een Family Lounge bij hoort. Het schip vaart vanuit Miami cruises naar het Caribisch gebied.

Wil je meer weten over dit scihp ga dan naar Cruisereiziger voor een bezoek dat we brachten aan het schip!

Vraag een offerte voor de Carnival Horizon aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Carnival Horizon

Recensies (1)

Noelle
Carnival Horizon 91.0
91.0

Tien dagen lang was ik op de Carnival Horizon. Wij waren de vierde cruise op dit schip en daarom was alles nog heel erg schoon en netjes. De service was top, alle crew en staff worden voor de nieuwste schepen uiteraard goed uitgezocht en dat is te merken.

De hutten zijn net als op de Carnival Vista helemaal prima. Binnenkabine is voor ons meer dan genoeg omdat wij nooit veel tijd hier spenderen. Het eten was heerlijk. Ik kan me voorstellen dat als je wat moeilijker bent met eten, dat het wel wat lastig is om genoeg te vinden op het buffet. Het eten in de Main Dining Room is duidelijk beter. Tweemaal aten we in de MDR (tijdens Elegant Night) en het eten was overheerlijk.

Op de Carnival Horizon zijn er 3 nieuwe shows van de Playlist Cast. Amor Cubano is de populairste show en trekt ook op andere schepen altijd veel mensen. De nieuwe shows zijn Celestial Strings, Vintage Pop en Soulbound. Celestial Strings was mijn persoonlijke favoriet, echt prachtig! De andere twee vond ik wat minder. De cast is heel goed, alleen de productie vond ik matig. Verder rondom het hele schip elke dag heel veel entertainment, quizzes, trivia parties, deck parties, thema avonden, live muziek. Op Carnival schepen is het altijd gezellig. Rust is er goed te vinden, alleen moet je wel weten waar te zoeken (dek 5 buiten of Serenity op dek 15).

De layout van de Liquid Lounge (theater) en de Limelight Lounge (comedy, karaoke) is nog steeds niet goed. Er zijn grote palen die het zicht van heel veel stoelen blokkeert. Dit was op de Vista al een probleem en ik hoop dat ze dit bij de Panorama of het schip daarna fixen, want dat maakt het moeilijk om de shows optimaal te kunnen zien.

Vertrekmaand

April

Vertrekjaar

2018

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
  • Topservice
  • Fijne prijs voor veel plezier
  • Schoon en net schip
Negatieve punten
  • Layout van het theater
  • Shows zijn niet voor iedereen
Geplaatst op 12 mei, 2018 10:50

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen