menu

Carnival Vista

Carnival Vista
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Lines
Bouwjaar 2016
Brutoton 133.500
Lengte en breedte 324 meter lang, 37 meter breed
Passagiers 4000
Bemanning 1450
Plaats recensieBekijk recensies (3)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
64
Totale gemiddelde

64/100

Service ( 64 )
Eten ( 61.3 )
Hutten ( 62 )
Entertainment ( 66.3 )
Prijs/kwaliteit ( 66.3 )

Beschrijving

Het cruiseschip Carnival Vista is eind april 2016 opgeleverd. Zusterschip is onder andere de Carnival Horizon. Gloednieuw en nog nooit eerder op een cruiseschip neergezet, is een IMAX theater op zee en een soort monorail baan over de bovenste dekken van het schip. Het IMAX theaterscherm is drie dekken hoog en gaat alle nieuwe films vertonen met de daarbij behorende popcorn en snacks. De monorail “SkyRide” bevat fietspedalen zodat je jezelf over het 240 meter lange parcours kunt begeven en ondertussen geniet van het panoramische uitzicht.

De hutten op de Carnival Vista bevatten familiehutten en suites voor maximaal 5 personen en geven toegang tot een familielounge, compleet met een een concierge desk, ontbijt en snacks.  Nieuw zijn ook de hutten met een grote buitenruimte, Havana Cabana, inclusief loungebedden.

Wil je meer weten over deze rederij, ga dan naar Cruisereiziger voor meer informatie over Carnival Cruise Line.

Vraag een offerte voor de Carnival Vista aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Carnival Vista Carnival Vista

Recensies (3)

Petronella Dudok-Deckers
Carnival Vista 5.6
5.6

Wij zijn 22 dagen met het nieuwe schip Carnival Vista weg geweest van 14 Mei tot 3 Juni.(2 cruises van 11 dagen wat hebben we daar spijt van.)
Het was onze 37e Cruise.Maar wat een tegenvaller voor een nieuw schip.
Ze hebben bij Carnival een nieuw concept geen tafellakens meer op de tafels in het restaurant.Alleen met de gala avond.Nu dat is een afgang als je beter gewent bent.Daarbij doen ze wel 20 tafels met een vies vaatdoekje schoonmaken en dan zetten ze daar het schone glaswerk ondersteboven op.Rob Geus moet daar eens gaan testen.ook hebben ze geen kleding voorschrift in het restaurant.Met het gevolg dat jij netjes gekleed gaat en een ander loopt er in zijn korte broek met slippers.Dat hebben wij nog nooit mee gemaakt.Meermaals kon je zelf je drank aan de bar gaan halen want er liep geen ober rond maar wel betaal je voor de service.
Er werkt veel personeel uit Oostbloklanden met als gevolg geen glimlach - slecht Engels met gevolg dat je order in het restaurant niet klopte.Dus voor ons nooit geen Carnival meer.Normaal als mensen aan ons vragen wat is de beste Rederij zeggen we dat kunnen we niet zeggen want Prijs-Kwaliteit moet je ook rekening mee houden en wij hebben nog niet te klagen gehad .Maar nu zeggen wij ,,NOOIT GEEN CARNIVAL MEER.
Met vriendelijke groet.
C.J.A. Dudok.
P.C.M. Dudok-Deckers

Vertrekmaand

Mei

Vertrekjaar

2016

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
 • n.v.t
Negatieve punten
 • te veel om op te noemen
 • lees de recencie.
 • Wij raden Carnival niemand aan.
Geplaatst op 10 juni, 2016 22:03
P Nuyens
Carnival Vista 90.4
90.4

Nieuwste schip van Carnival Cruise Line. Aangenaam verrast over de prijs - kwaliteit. Heerlijk gegeten! Bijna 30 restaurants en bars en heerlijk buiten ontbeten. Hutten zijn de ruimste in de industrie.

Vertrekmaand

Juni

Vertrekjaar

2016

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
 • Buiten kunnen eten
 • Steward wist vanaf eerste dag mijn voornaam
 • Dansend personeel in restaurant
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 27 juni, 2016 11:49
Noelle
Carnival Vista 96.0
96.0

De Carnival Vista is een prachtig schip dat niet voor niets in 2016 een award won voor beste nieuwe schip. Het schip heeft 14 verdiepingen vol entertainment, eten en andere activiteiten. Je kunt de hele dag door verschillende soorten eten gratis krijgen, zoals oosterse wokgerechten, buffet, burgers, hotdogs, Mexicaans, Italiaans, BBQ, pizza. Ook is er de hele dag door entertainment; een coverband, 2 gitaarduos (jong en oud), een klassiek duo met viool, een salsaband, elke avond een gave show door de Playlist Productions cast. Ook zijn er verschillende thema-avonden zoals 80s, disco, salsa. Elke avond worden er films getoond op het grote scherm aan het zwembad. De hutten zijn prima. De inside cabins zijn erg klein, je kunt er net 2 koffers open op de vloer hebben, last verder is er weinig ruimte. Maar je hoeft ook niet veel in je hut te zijn behalve om te slapen! Carnival is een rederij voor iedereen. Als je hoge eisen stelt aan je cruise, waar alles tip top perfect is en een tafelkleed iets is waar je je druk om maakt, is Carnival niet voor jou. Het heet niet voor niks "Funship". Je zult er vooral heel veel plezier hebben als je houdt van muziek, gezellige mensen en lekker eten!

Vertrekmaand

November

Vertrekjaar

2016

Bestemming

Caribbean en Midden Amerika

Positieve punten
 • Veel en lekker gratis eten
 • Muziek en entertainment voor elke smaak
 • Vriendelijke crew, 2x per dag roomservice
Negatieve punten
 • De inside cabins zijn wat klein
Geplaatst op 31 januari, 2017 16:13

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen