menu

Carnival Glory

Carnival Glory
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Lines
Bouwjaar 2003
Brutoton 110.239
Lengte en breedte 290 meter lang, 35,4 meter breed
Passagiers 2974
Bemanning 1160
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
85
Totale gemiddelde

85/100

Service ( 85 )
Eten ( 90 )
Hutten ( 75 )
Entertainment ( 75 )
Prijs/kwaliteit ( 100 )

Beschrijving

De Carnival Glory van Carnival Cruise Lines is half 2003 in de vaart gekomen. Het is een cruiseschip in de Conquest-klasse, waar ook de Carnival Conquest, Carnival Valor, Carnival Liberty en Carnival Freedom onderdeel van uitmaken. Allen hebben patriottische namen als gevolg van het feit dat de bouw van deze schepen plaatsvond na 9/11.

De Carnival Glory bevat twee hoofdrestaurants genaamd Platinum en Golden gelegen op dek 3 en dek 4. Daarnaast is er het Steakhouse Emerald Room (toeslag) en het buffetrestaurant Red Sail. Je vindt daar diverse bars met o.a. Italiaans, Mexicaans en Aziatisch eten. Voor diverse hamburgers kan je terecht bij Guy’s Burger Joint gelegen op het Lido dek nabij 1 van de 3 zwembaden.

Net als de andere Carnival schepen is de Carnival Glory een levendig schip waar veel georganiseerd wordt voor jong en oud. De faciliteiten zijn veel en groot. Muziek en dans zijn te vinden in het grote theater Amber Palace (dek 3, 4 en 5) en de nachtclub White Heat Dance Club. Verder kan je je vermaken met diverse spelshows, het casino en het buitenlucht bioscoop.

Wil je meer weten over deze rederij, ga dan naar Cruisereiziger voor meer informatie over Carnival Cruise Line.

Vraag een offerte voor Carnival Glory aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Carnival Glory Carnival Glory

Recensies (1)

Noelle
Carnival Glory 85.0
85.0

Carnival Glory is een prima schip voor het wat volwassenere publiek. Er zijn genoeg dingen te doen voor kinderen, maar de grotere schepen van Carnival zijn hier toch wat geschikter voor. Op de Carnival Glory zijn er veel verschillende kleine ruimtes voor allerlei activiteiten, waardoor het navigeren ietwat ingewikkelder is. Het Lido dek is vrij gek ingedeeld, met trapsgewijs plekken met ligstoelen. Hierdoor is er meer plaats en is er altijd een plek met zon te vinden, alleen is het gevoel van "samenzijn" op het dek wel minder. Ook speelde de band veelal in het Atrium, waar de grotere schepen (vanaf Dream class) aparte ruimtes ingericht hebben voor een band met veel zitgelegenheid, is er op de Glory weinig plek om te zitten rondom de plek waar de band speelt, waardoor het meer achtergrond muziek wordt dan interactief. De entertainment was erg goed, het theater groot genoeg voor alle gasten. Ook het eten was heel goed en lekker. De hutten zijn wat "outdated", maar daar spendeer je toch niet al te veel tijd, dus dat heeft mij niet gestoord.

Vertrekmaand

December

Vertrekjaar

2017

Bestemming

Caribbean en Midden Amerika

Positieve punten
  • Veel plek op het Lidodek
  • Lekker en divers eten
  • Entertainment
Negatieve punten
  • Vreemd ingericht Lidodek
  • Geen intieme sfeer met live band
  • Ingewikkelde layout
Geplaatst op 14 april, 2018 16:22

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen