menu

Carnival Valor

Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 2004
Brutoton 110.000
Lengte en breedte 290,2 meter lang, 35,4 meter breed
Passagiers 2974
Bemanning 1180
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
93
Totale gemiddelde

93/100

Service ( 100 )
Eten ( 80 )
Hutten ( 95 )
Entertainment ( 90 )
Prijs/kwaliteit ( 100 )

Beschrijving

De Carnival Valor van Carnival Cruise Line is eind 2003 in de vaart gekomen. Het is een cruiseschip uit de Conquest-klasse, waar ook de Carnival Conquest, Carnival Glory, Carnival Liberty en Carnival Freedom onderdeel van uitmaken. Allen hebben patriottische namen als gevolg van het feit dat de bouw van deze schepen plaatsvond na 9/11.

De Carnival Valor bevat twee hoofdrestaurants genaamd Lincoln en Washington gelegen op dek 3 en dek 4. Daarnaast is er het Steakhouse Scarlett’s (toeslag), Chef’s Table (toeslag) en het buffetrestaurant Rosie’s. Je vindt daar diverse bars met o.a. Italiaans, Mexicaans en Aziatisch eten.

Net als de andere Carnival schepen is de Carnival Valor een levendig schip waar veel georganiseerd wordt voor jong en oud. De faciliteiten zijn veel en groot. Muziek en dans zijn te vinden in het grote theater Ivanhoe (dek 3, 4 en 5) en de nachtclub One Small Step. Verder kan je je vermaken in het casino en bij het buitenlucht bioscoop.

Wil je meer weten over deze rederij, ga dan naar Cruisereiziger voor meer informatie over Carnival Cruise Line.

Vraag een offerte voor Carnival Valor aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Carnival Valor

Recensies (1)

Karin
Carnival Valor 93.0
93.0

Onze eerste cruise was op de Carnival Valor en we waren erg verrast door het prachtige schip, de luxe en de service van het personeel. Het voelde als of we in het paradijs waren beland. De Carnival Valor is een erg mooi schip en iedereen doet echt zijn uiterste best om het je naar de zin te maken. We hadden een balkonhut met zijn vieren en dat paste precies. Het schip is schoon, het eten goed (we vonden niet alles even lekker) en de shows mooi. De passagiers waren voor het grootste gedeelte Amerikaanse families, wij waren een van de weinige verdwaalde Europeanen. Rondom het zwembad speelde vaak een bandje Caraïbische muziek wat de tropische sfeer compleet maakte maar je kon ook een plekje zoeken in een rustiger gedeelte.
We vertrokken vanuit Miami. Daarna bezochten we Grand Cayman Island alwaar we naar Stingray City zijn geweest. Je kon er zwemmen tussen pijlstaartroggen en dat was een bijzondere ervaring. Daarom ook echt een aanrader! Vervolgens gingen we naar Roatan in Honduras waar we naar een mooi strand zijn geweest en gesnorkeld hebben. Toen Belize waar we de Mayatempels van Altun-Ha hebben bezocht, opnieuw indrukwekkend. Als laatste bezochten we Cozumel in Mexico waar we een dag hebben vertoefd op Pasion Island. Een klein eiland met hagelwit strand voor een beperkt aantal gasten met all-inclusiefformule. Hier waanden we ons pas echt in het paradijs. Alle excursies hebben we bij Carnival geboekt, dit was tot in de puntjes geregeld en we voelden er ons veilig en verzekerd van het feit weer op tijd aan boord te zijn. De hele reis was van het begin tot het einde een feestje.

Vertrekmaand

Juli

Vertrekjaar

2011

Bestemming

Caribbean en Midden Amerika

Positieve punten
  • Prachtig schip
  • Super vriendelijk personeel
  • Alles tot in de puntjes geregeld..
Negatieve punten
  • Zwembad te klein voor het aantal gasten
  • Te weinig liften of niet in bedrijf
Geplaatst op 25 april, 2014 11:29

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen