menu

Vision of the Seas

Vision of the Seas
Cruisemaatschappij Royal Caribbean International
Bouwjaar 1997
Brutoton 78340
Lengte en breedte 279 meter lang, 35 meter breed
Passagiers 2435
Bemanning 765
Plaats recensieBekijk recensies (3)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
92.3
Totale gemiddelde

92.3/100

Service ( 95 )
Eten ( 93.7 )
Hutten ( 96.7 )
Entertainment ( 91.3 )
Prijs/kwaliteit ( 84.7 )

Beschrijving

De Vision of the Seas van Royal Caribbean International is gebouwd in 1998. Het is één van de zes cruiseschepen uit de Vision-klasse. In tegenstelling tot de andere klasses zijn deze cruiseschepen niet allen identiek. Het bevat 3 paren van zusterschepen. Elk paar varieert qua grootte en design. Andere schepen uit deze klasse zijn de Enchantment of the Seas, Grandeur of the Seas, Rhapsody of the Seas, Legend of the Seas en Splendour of the Seas. De cruiseschepen kenmerken zich door veel glazen ramen voor het uitzicht op zee vanuit de binnenruimtes.

De Vision of the Seas bevat een groot hoofdrestaurant, Aquarius, dat 2 verdiepingen bestrijkt. Naast het buffetrestaurant Windjammer Cafe zijn er nog drie restaurants waarvoor een toeslag moet worden betaald, het Italiaanse Giovanni’s Table, het Steakhouse Chops Grille en het Aziatische Izumi. Voor ontspanning kan je terecht bij de Vitality Spa, het Casino, de klimwand, de op Broadway-gebaseerde shows en de talrijke bars en lounges. Nieuw op het schip zijn o.a. een groot filmscherm bij het buitenzwembad en spectaculair entertainment in het Centrum.

Meer informatie over deze rederij lees je op Cruisereiziger: hier

Boek nu een cruise op de Vision of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise TUI  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Vision of the Seas Vision of the Seas Vision of the Seas Vision of the Seas

Recensies (3)

arie
Vision of the Seas 91.6
91.6

ben vanaf 26 mei tot 7 juni met de vision geweest.een mooi cruise schip ,zeer goede entertainment,mooie shows,echt profesioneel.eten is goed zowel smorgens smiddags en in de avond ,ala cart of buffet.personeel erg attent en vriendelijk.hutten oud maar mooi en schoon. https://www.youtube.com/watch?v=VDrI90fdeLo&t=30s

Vertrekmaand

Mei

Vertrekjaar

2018

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
 • shows
 • eten
 • entertainment
Negatieve punten
 • geen
Geplaatst op 27 juli, 2018 07:46
Ton Heerkens
Vision of the Seas 96.0
96.0

Onze derde Transatlantische overtocht alweer. En na de geannuleerde Oasis trip van dit voorjaar, waarna we een uitstapje naar The Edge moesten maken, de tweede met Royal.

Royal doet er werkelijk alles aan om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. We gingen in Barcelona aan boord en dat verliep perfect. Eenmaal aan boord kwamen we eerst in de hectiek van het buffetrestaurant terecht maar we vonden toch al snel een plekje in het restaurant waar we aan tafel werden bediend.

Eenmaal in de cabin bleek dat het koelkastje dat we voor de medicijnen hadden gevraagd, ontbrak. Het had nogal wat voeten in de aarde om dit voor elkaar te krijgen. Toen er eindelijk een gevonden was, bleek deze niet te koelen. We zijn het hele schip afgelopen om hulp te vragen. iedereen was vriendelijk en bezorgd maar niemand had een oplossing voor ons probleem. We hielden de medicijnen zo goed en zo kwaad dat ging op de cooler met ijsblokjes min of meer gekoeld, maar eigenlijk was dat onverantwoord.

De medische dienst wilde niet helpen omdat ze bang voor besmetting van hun koelkast waren. Dat ze de medicijnen niet in de koelkast van de keuken wilden bewaren, konden we begrijpen maar dat injectienaalden uit de originele verpakking voor besmetting van de medicijnkoelkast zou zorgen, leek ons niet erg waarschijnlijk.

Na twee dagen hadden we een min of meer werkend koelkastje dat we dank zij een dagelijkse portie ijsblokjes in een cooler, net op de gewenste temperatuur konden houden. Navraag bij de specialist in Nederland leerde dat de injectievloeistof in werking was afgenomen, maar dat ze gelukkig nog wel gebruikt konden worden.

Na een wat hectisch begin hebben we een fantastische cruise gehad. Prima bedden, voldoende kastruimte, een schone badkamer, en heerlijk eten met de vriendelijkste bediening die je maar kunt bedenken. Er waren loungers genoeg op de verschillende dekken en in de hottub was meestal nog wel een plekje te vinden. De gym was aan de kleine kant en veel bezoekers trokken zich niks aan van het verzoek om de apparaten na 20 minuten weer beschikbaar te maken voor de volgende bezoeker. De toezichthouders zouden zich hier best wat actiever op mogen stellen. Gelukkig deden ze dat wel in het solarium waar onbeheerd achtergelaten loungers met handdoeken keurig werden vrijgemaakt als er een half uur niemand op had gelegen.

Voor de Azoren raakten we in zwaar weer zodat de route moest worden aangepast en we daar niet van boord konden. Daar kan Royal natuurlijk niks aan doen. Toen ons iets soortgelijks op de Brilliance overkwam, hield de kapitein de gasten perfect op de hoogte over het weer en de route. De kapitein van de Vision vond dat niet zo nodig en dat vonden wij dan weer jammer. Positief was wel dat de tabletjes tegen de zeeziekte gratis werden verstrekt.

We hadden een Oceanview cabin die perfect dagelijks werd verzorgd. Het entertainmentprogramma was overweldigend; wat een aanbod en wat een enthousiasme van de cruise-director en zijn assistent!

Wij hebben een heerlijke cruise gehad en tijdens de overtocht hebben we de volgende voor het najaar van 2020 al weer geboekt. De cruise voor het voorjaar 2020 stond al op de lijst en toen de TA cruises voor 2021 bekend werden, hebben we meteen de twee Transatlanische voor 2021 ook maar aan onze lijst toegevoegd!

We kunnen niet wachten en als het even kan, gaan we voor 2022 gewoon weer boeken zodra ze beschikbaar zijn. Extraatje bij al deze vrolijke vooruitzichten is dat we tegen die tijd de Diamond status bereikt hebben...!

Vertrekmaand

September

Vertrekjaar

2019

Bestemming

Transatlantisch

Positieve punten
 • Soepel en vlot aan boord gegaan
 • Perfecte verzorging van de hut
 • Heerlijk gegeten!
Negatieve punten
 • We hadden nogal zwaar weer, helaas was de kapitein niet zo scheutig met de informatie. Dat hebben we op de Brilliance wel anders meegemaakt.
Geplaatst op 29 december, 2019 10:22
Johan
Vision of the Seas 89.2
89.2

Middellandse zee cruise met prachtige route (oa. Mallorca, Ibiza, Corsica, Valencia, Barcelona) gedaan met 6. Mijn schoonouders, mijn vrouw en kinderen (5 en 7 jaar). Service was tip top in orde. het eten in het main dining room was echt lekker, ruime keuze, super kindvriendelijk,... Alleen was er qua kinderanimatie net iets te weinig ontspanningsmogelijkheden. Aangezien het geen supergroot schip is, is dit natuurlijk normaal. Ze hebben wel veelvuldig gebruik gemaakt van het zwembad en de klimmuur, maar dit jaar gaan we toch een iets groter schip kiezen zodat er meer ontspanningsmogelijkheden zijn voor de kids. Maar over het algemeen was het een top vakantie en gaan we in de toekomst zeker nog wel eens mee met Royal Caribbean.

Vertrekmaand

Augustus

Vertrekjaar

2022

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
 • heel vriendelijk personeel
 • heerlijk eten
 • klimmuur voor de kinderen
Negatieve punten
 • iets te weinig animatie voor de kinderen
Geplaatst op 23 maart, 2023 15:11

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen