menu

Spectrum of the Seas

Spectrum of the Seas
Cruisemaatschappij Royal Caribbean Int.
Bouwjaar 2019
Brutoton 169.379
Lengte en breedte 347 meter lang, 41 meter breed
Passagiers 4184
Bemanning 1551
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Spectrum of the Seas is het eerste cruiseschip van Royal Caribbean International in de Ultra Quantum-klasse. Zusterschepen uit de Quantum klasse zijn onder andere de Quantum of the Seas en Anthem of the Seas.

De Spectrum of the Seas omvat net als haar zusterschepen 18 dekken voor 4180 gasten die in een van de 2090 hutten kunnen overnachten. Het nieuwe schip is speciaal ontworpen voor gasten uit de China en de Azië-Pacific regio.

Hutten

De Golden en Silver suites bevinden zich in een privé-enclave aan de voorkant van het schip op de dekken 13 tot en met 16. Passagiers in deze luxe suites hebben via hun boordpas exclusief toegang, een privé-lift en een eigen restaurant en lounge. Aanvullend op tal van speciale voorzieningen hebben gasten toegang tot The Balcony, een privé buitenruimte voor zonnebaden en het beste uitzicht aan boord, en een apart winkelgedeelte The Boutique. De Spectrum of the Seas heeft ook een ultieme familiesuite met een oppervlakte van 360 m², verdeeld over 2 verdiepingen.

Andere nieuwigheden zijn de 20% grotere buffetrestaurant Windjammer Marketplace dat zowel Chinese als Westerse gerechten serveert, een nieuw specialiteitenrestaurant Sichuan Red met authentiek eten uit China’s provincie Sichuan, de nieuwe Leaf and Bean voor traditionele Chinese thee en het nieuwe restaurant Wonderland’s Dadong van de Chinese chef Dong Zhenxiang, bekend vanwege zijn felbegeerde gebraden eend. Natuurlijk ontbreken ook Royal Caribbean’s bekende restaurants Jamie’s Italian, het Japanse Izumi en de steakhouse Chops Grille niet.

Op de Spectrum of the Seas maakt ook Star Moment zijn debuut, een plek voor karaoke. Daarnaast wordt Seaplex, het grootste sport- en entertainmentcomplex op zee, verbeterd. Passagiers kunnen er basketballen, rolschaatsen of in botsauto’s rijden, met nieuwe vloeren en wanden met augmented reality. Andere bekende voorzieningen aan boord zijn de Two70 lounge met robotschermen, de virtual reality bungee trampoline Sky Pad, een glazen capsule die gasten tot 90 meter boven de zeespiegel voert, de skydivingsimulator RipCord by iFly en de FlowRider surfsimulator.

Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise TUI  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen