menu

Silver Wind

Silver Wind
Cruisemaatschappij Silversea
Bouwjaar 1995
Brutoton 16800
Lengte en breedte 156 meter lang, 21 meter breed
Passagiers 296
Bemanning 212
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Silver Wind is gelijkwaardig aan zusterschip Silver Cloud. Silver Wind heeft iets minder buitenhutten (vrijwel allemaal op dek 4) dan de Silver Cloud. Er zijn 26 hutten met raam (dek 4 en dek 5 enkele). De overige hutten bevatten een balkon. Aan de voorkant en midden bevinden zich alle hutten. De faciliteiten zijn voornamelijk gesitueerd op de achterdekken. Door renovaties is het schip een volwaardig expeditieschip geworden.

In het hoofdrestaurant The Restaurant vindt een grote open zitting plaats. Fijn is dat alle alcoholische en niet-alcoholische drankjes inbegrepen zijn, waaronder 150 verschillende wijnen. Het buffetrestaurant La Terrazza heeft op dek 7 een buitenterras waar met mooi weer gegeten kan worden, daarnaast is er het kleine specialiteitenrestaurant La Dame (toeslag $60). Bij het zwembad is een grill gelegen.

Ontspanning alom in het zwembad met de whirlpools. Het fitnesscenter is gelegen op het bovenste dek. De kleine spa ligt een aantal dekken lager. De Observation Lounge ligt op het een na hoogste dek.  Er is een aparte internetruimte. Er is vertier mogelijk in de tweelaagse showlounge, casino of de winkeltjes.

Wij bezochten de Silver Wind in Amsterdam: lees hier hoe dat was!

Vraag een offerte voor Silver Wind aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Silver Wind Silver Wind Silver Wind

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen