menu

Disney Wonder

Disney Wonder
Cruisemaatschappij Disney Cruise Line
Bouwjaar 1999
Brutoton 83.000
Lengte en breedte 294 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 2.400
Bemanning 945
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Disney Wonder **** van Disney Cruise Line is een middelgroot schip dat plek biedt tussen de 2000 en 3000 passagiers. De Disney Wonder is het zusterschip van de Disney Magic. De Disney Wonder is vooral een perfect schip voor gezinnen met kinderen die wat jonger zijn. De kinderclubs zijn prima geregeld, er zijn veel ontmoetingsuurtjes met Disney figuren en in de restaurants is er veel aandacht voor de kinderen.

De faciliteiten op het schip zijn uitgebreid waaronder zelfs drie zwembaden, twee voor kinderen (een badmeester houdt toezicht) en een apart zwembad voor volwassenen met bijbehorend zonnegedeelte. Bij een van de zwembaden zie je op een groot scherm Disney films. Een spa, fitnesszaal en internetfaciliteiten zijn aanwezig.

Een specialiteitenrestaurant, Palo, biedt voor volwassenen een avondje uit in Italiaanse stijl. De diners worden afwisselend in drie verschillende restaurants geserveerd onder de naam rotation dining. Het avondentertainment bevat volledige Disney musicals en vermaak voor volwassenen in een apart gedeelte van het schip.

De hutten zijn erg ruim en zeer familievriendelijk omdat er in de meeste hutten twee (kleine) badkamers zijn, eentje met bad en eentje met toilet.

Lees meer over Disney Cruise Line op Cruisereiziger.nl

Vraag een offerte voor Disney Wonder aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Disney Wonder Disney Wonder

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen