menu

Columbus

Columbus
Cruisemaatschappij Cruise & Maritime Voyages
Bouwjaar 1989
Brutoton 63.786
Lengte en breedte 245,6 meter lang, 32,23 meter breed
Passagiers 1400
Bemanning 600
Officiële website Columbus
Plaats recensieBekijk recensies (2)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
86
Totale gemiddelde

86/100

Service ( 85 )
Eten ( 90 )
Hutten ( 85 )
Entertainment ( 85 )
Prijs/kwaliteit ( 85 )

Beschrijving

Columbus is in 2017 in de vaart gekomen bij rederij Cruise & Maritime Voyages. Tot die tijd voer het schip onder de naam Pacific Pearl bij P&O Cruises Australia. Het schip heeft voornamelijk binnen- en buitenhutten. Er zijn 64 balkonhutten.

Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Recensies (2)

Kees van Vliet
Columbus 81.0
81.0

Ik heb van9 juli tot 21 juli 2018 een cruise gemaakt met de Columbus vanaf Amsterdam rondom Engeland met Schotland Ierland Frankrijk Amsterdam als bestemming.Dit is ons erg goed bevallen.Hutten waren goed je kon je eigen koffie en thee zetten.Mooie Havens aangedaan voor deze prijs.Eten en entertainment waren goed niets op aan te merken.Hut werd goed schoongemaakt. Prijs van de drankjes was acceptabel.Al met al wij waren zeer tevreden over dit schip voor herhaling vatbaar.Ook de ontscheping met tenders verliep soepel heb wel anders meegemaakt.Goede cruise maatschappij.Als je van rust houd een aanrader meeste cruises oudere Engelse passagiers waren erg vriendelijk.Heb veel cruises gemaakt met verschillende maatschappijen en deze komt bij mij op de derde plaats.

Vertrekmaand

Juli

Vertrekjaar

2018

Bestemming

West-Europa

Positieve punten
  • Prijs/kwaliteit
  • service
  • Bemanning vriendelijk en behulpzaam
Negatieve punten
  • Bij vertrek uit haven kwam er aanzienlijk veel rook en roet uit de schoorsteen op het dek en uiteindelijk op je kleren. het wassen van de kleding werd wel weer vergoed
Geplaatst op 23 juli, 2018 10:17
A.Verlaan
Columbus 91.0
91.0

Eind juli begin augustus 2018 cruise gemaakt van 15 dagen met de Columbus van Amsterdam via Gibraltar naar de Canarische eilanden, Madeira en tot slot Lissabon. Wat een prachtige ervaring prima eten geweldig entertainment zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime buitenhut het ontbrak aan niets. Vanwege de zomervakantie waren er ook 100 kinderen aan boord waar dit schip niet voor is ingericht, dit gaf bij sommige passagiers wat irritatie zwembaden werden na enkele dagen verdeeld voorzijde kinderen achter de volwassenen.
De crew ging hier goed mee om er is gewoon niets speciaal voor kinderen dat was het enige minpunt. We gaan zeker opnieuw met deze maatschappij mee, ik heb wel begrepen dat het vertrek en aankomst in Amsterdam geschrapt is vanwege de toeristen belasting die Amsterdam zo nodig moet heffen, jammer

Vertrekmaand

Juli

Vertrekjaar

2018

Bestemming

West-Europa

Positieve punten
  • Prijs/kwaliteit
  • service
  • entertainment
Negatieve punten
  • niet geschikt voor kinderen
Geplaatst op 30 december, 2018 15:33

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Advertentie

Captain Cruise Banner

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen