menu

Celebrity Edge

Celebrity Edge
Cruisemaatschappij Celebrity Cruises
Bouwjaar 2018
Brutoton 129.000
Lengte en breedte 306 meter lang, 38 meter breed
Passagiers 2.918
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Celebrity Edge***** maakte op 16 december 2018 haar eerste cruise naar Fort Lauderdale. Het cruiseschip is de eerste in een nieuwe klasse schepen van de Amerikaanse premium cruisemaatschappij. Het schip, dat plaats biedt aan 2.918 passagiers, bevat enkele noviteiten waaronder een bewegend platform genaamd Magic Carpet aan de zijkant van het schip, en bijzondere suites in een modern, luxe design.

Nieuwe revolutionaire hutten zorgen voor het wegvallen van grenzen tussen de hut en het balkon. De nieuwe Edge hutten met een Infinite Veranda introduceren een drempelloze ruimte van het moment van binnenkomen tot aan de rand van het water. Door middel van één knopje krijg je direct ruime toegang tot de zee. Een andere knop zorgt ervoor dat je het licht en temperatuur zelf kunt regelen. Het nieuwe design voegt 23% meer oppervlakte toe en 10% grotere badkamers dan de Celebrity Solstice klasse.

‘Eden’ is de naam van een drie dekshoge lounge met 7000m2 glas zodat gasten zich verbonden voelen met buiten. Drie ontwerpers hebben de handen ineen geslagen voor deze unieke nieuwe ruimte die in de morgen, middag en avond iedere maal een andere beleving biedt aan de gasten.  ’s Morgens kunnen gasten hier rustig wakker worden met yoga en een kop koffie met een croissantje. In de middag wordt de ruimte gebruikt voor lezingen en proeverijen, zoals cocktails en wijn. ’s Avonds verandert de ruimte in een podium voor muzikanten en andere optredens. Bovendien worden smaakzintuigen geprikkeld in het Eden Restaurant

De ultieme plek om rust te vinden, heet toepasselijk “The Retreat”. Een privé zwembad, een The Retreat Lounge met een persoonlijke butler en een exclusief Suite Class Restaurant “Luminae @ The Retreat” zorgen voor een nieuwe ervaring. Het aantal suites wordt verdubbeld met bovendien twee spectaculaire nieuwe Iconic Suites die boven de scheepsbrug gesitueerd zijn. De Iconic Suites omvatten twee slaapkamers, twee badkamers, eetkamer, woonkamer en een 270 graden balkon. De andere nieuwe klasse zijn de Edge Villas met een privé zwembad en directe toegang tot The Retreat Sundeck.

Miriam van Cruisereiziger cruiste als een van de eersten mee op dit revolutionaire schip:

Vraag een offerte aan bij:

Sunweb - Nieuw! Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Celebrity Edge Celebrity Edge Celebrity Edge

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen