menu

Carnival Sunshine

Carnival Sunshine
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 1995
Brutoton 102.853
Lengte en breedte 272,2 meter lang, 35,3 meter breed
Passagiers 3006
Bemanning 1150
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
57.2
Totale gemiddelde

57.2/100

Service ( 50 )
Eten ( 45 )
Hutten ( 75 )
Entertainment ( 66 )
Prijs/kwaliteit ( 50 )

Beschrijving

De Carnival Sunshine  is de gerenoveerde ex-Carnival Destiny. Het schip is na intensieve renovatie in een droogdok in Italië in de vaart gekomen in mei 2013. De Carnival Sunshine (3006 passagiers) heeft maar liefst 182 hutten erbij gekregen, nieuwe restaurants, lounges en een nieuw waterpark met veel glijbanen. Gelijkwaardige schepen zijn de Carnival Sunrise en Carnival Radiance.

Er zijn twee hoofdrestaurants met als passende namen de Sunrise Dining Room en de Sunset Dining Room. Op het dek van buffetrestaurant Market Lido zijn onder andere een burrito en taco gedeelte Bluelguana Cantina te vinden (bij het zwembad). De specialiteitenrestaurants zijn een steakhouse (toeslag), het Italiaanse Cucina del Capitano (’s avonds toeslag), een Aziatisch restaurant (toeslag) en een Bonsai Sushi restaurant (toeslag).  Uiteraard zijn er vele bars zoals de RedFrog pub waar het Carnival bier wordt geschonken. Voor de jeugd zijn er uitgebreide kinder- en jongerenclubs met eigen ruimtes.

Op het bovenste dek bevindt zich een aquapark Carnival Waterworks met o.a. glijbanen. De spa is bijna 1350 m2 met hottubs, sauna’s, stoomruimtes en fitness.  Er zijn twee zwembaden, eentje op het middendek en eentje aan de achterkant, bij het Serenity gedeelte dat alleen voor volwassenen is.

Vraag een offerte voor de Carnival Sunshine aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Carnival Sunshine Carnival Sunshine Carnival Sunshine

Recensies (1)

Deesje65
Carnival Sunshine 57.2
57.2

Wij zijn in juni 2013 met dit schip op cruise geweest! Het was niet wat we er van hadden verwacht. Het schip was de maanden ervoor gerenoveerd maar waar wij zaten ,buitenhut op het welness gedeelte was nog een puinhoop. ' s ochtends vroeg begonnen ze al met renovatie werkzaamheden, bij ons kwam water uit het plafond voor de deur, werd een emmertje onder gezet, tja! Verder vonden wij het echt Amerikaans, niet echt sfeervol. Ze willen wel, maar kunnen het niet. Het eten was wel goed maar niet wat je verwacht op de cruiseschepen. Wij zijn beter gewend. Behalve het Aziatische speciaalrestaurant, dat was super. Kortom wij zullen niet snel nog met een cruise van Carnival meegaan.

Vertrekmaand

Juni

Vertrekjaar

2013

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten Geen positieve punten
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 15 februari, 2014 14:04

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen