menu

Azura

Azura
Cruisemaatschappij P&O Cruises
Bouwjaar 2008
Brutoton 115.055
Lengte en breedte 242,3 meter lang, 36 meter breed
Passagiers 3096
Bemanning 1226
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Azura **** is een groot cruiseschip in de vloot voor rederij P&O Cruises geschikt voor de gehele familie. Het schip is een van de grootste in de vloot van de rederij. De Azura is een zusterschip van de Ventura.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants met zittingen, Peninsular en Oriental. Bij beiden wordt het diner in twee zittingen geserveerd. In het derde hoofdrestaurant Meridian kan elk moment voor het diner worden binnengelopen. Voor de drie specialiteitenrestaurants, Seventeen, het Oosterse Sindhu en The Glasshouse, moet bijbetaald worden. The Poolside Grill, met uitzicht over het zwembad, biedt overdag hamburgers en hotdogs aan.  De twee buffetrestaurants, Verona en Venezia, bieden de gehele dag door gerechten.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de pub, cocktailbar of in de wijnbar. Het schip heeft daarnaast een kleine bibliotheek en computers voor internet.  Het schip heeft vier grotere zwembaden; eentje op het achterdek, twee op het middendek en een adult only zwembad bij de Spa (alleen voor volwassenen). Daarnaast zijn er op verschillende plekken zes bubbelbaden te vinden. De spa bevat een sauna, stoomruimtes, thermal suite, fitness en kapper. Bovendien is er een Retreat (met toeslag), een apart dek met zonnebedden om in alle rust te genieten.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, een joggingbaan, tafeltennis, traditionele dekspelen zoals shuffleboard en schaak, en een sportveld voor tennis en andere sporten.

In de avond is er entertainment in het grote theater Playhouse, de showlounge Manhattan, de nachtclub, casino of op het grote bioscoopscherm bij een van de zwembaden. In het mooie Atrium vinden regelmatig dansevenementen plaats.

Voor kinderen zijn er talloze speelruimtes en kinderclubs aan boord in verschillende leeftijdscategorieën als ook een avond/nacht opvang wanneer ouders uit willen gaan. Voor de kinderen is een apart kinderzwembad.

Vraag een offerte aan bij:

Sunweb - Nieuw! Captain Cruise

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Azura Azura Azura

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen