menu

Azolla

Azolla
Cruisemaatschappij Feenstra Rijn Lijn
Bouwjaar 1938
Brutoton -
Lengte en breedte 76,50 meter lang, 7,86 meter breed
Passagiers 90
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (3)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
85.9
Totale gemiddelde

85.9/100

Service ( 95 )
Eten ( 96.7 )
Hutten ( 81.7 )
Entertainment ( 63 )
Prijs/kwaliteit ( 93.3 )

Beschrijving

De Azolla*** is een wat ouder schip met slechts 45 hutten verdeeld over 2 dekken. Het verzorgde schip biedt uiteraard een lounge en een restaurant aan. Op het zonnedek bevindt zich een klein zwembad.  De hutten hebben twee bedden die haaks op elkaar staan.

Vraag een offerte aan bij:

De Jong Intra

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Azolla

Recensies (3)

Henk G. Schuurman
Azolla 77.0
77.0

Nog geen recensie voor dit schip op deze site ? Ongelooflijk ! Wij namen met zijn vieren vanaf 18 september deel aan de Rijn. Moezeltocht naar Cochem vanuit Arnhem. Een voortreffelijke reis op een prachtig schip met prima accommodatie. Wij waren getroffen door de warmte en vriendelijkheid van de totale bemanning. Van de kapitein en zijn vrouw tot de jongste hulp. De maaltijden waren prima en gevarieerd en de bar ruimvoorzien. Dat bleek wel uit onze rekening op de laatste dag.
Er was een gids mee aan boord die ons veel vertelde van de omgeving die we langs vaarden en ook in de plaatsen ging hij een aantal malen mee.
Wij hadden nog nooit een dergelijke vakantiereis gemaakt maar het ronduit subliem.

Vertrekmaand

September

Vertrekjaar

2017

Bestemming

West-Europa

Positieve punten
  • hutten en totale accommodatie
  • prima maaltijden
  • vriendelijke en deskundige bemanning
Negatieve punten
  • sommige dagen vroeg vertrokken en dan wat last van de motor.
Geplaatst op 10 oktober, 2017 16:31
Ad Koens
Azolla 95.8
95.8

Begin april 2018 een hele leuke reis gemaakt. Arnhem - Cochem v.v. Eeen fraai schip, zeer goede staat van onderhoud. Hutten zijn prettig & efficient ingedeeld. En worden goed schoon gehouden. De hutten benedendeks zijn iets groter dan hutten bovendeks. Toilet/douche is prima. Lekkere douche met veel (heet) water. Mooi groot restaurant en een gezellige salon met rondom uitzicht. Op het zonnedek is zelfs een zwembadje aan boord ! Bemanning & bediening is TOP ! Uitermate vriendelijk, niets is te veel ! Eigenaar Antoine en zijn vrouw Jana zijn zeer klantvriendelijk. Er is een hele goede reisleider / gids aan boord (Roy). Het eten is perfect, niets op aan te merken. Iedere dag weer heel goed en gevarieerd. Dagelijks keuze hoofdgerecht (vlees / vis). Leuk dagprogramma met daar waar mogelijk aanvullende excursies. 100 % perfecte reis gemaakt, voor herhaling vatbaar en zeer aan te bevelen. Ad Koens, april 2018.

Vertrekmaand

April

Vertrekjaar

2018

Bestemming

West-Europa

Positieve punten
  • Schip
  • Service
  • Prijs / kwaliteitverhouding
Negatieve punten
  • Geen
Geplaatst op 21 april, 2018 09:21
Ad Koens
Azolla 85.0
85.0

Weer een schitterende reis gemaakt op de MPS Azolla van Feenstra Rijn Lijn. (Was de 3e reis met dit schip). Uitermate gastvrij ontvangen door Kaptein Antoine en zijn echtgenote Jana. Dit keer -een nieuwe- trip naar Noordoost Nederland en Noordwest Duitsland. Hoofdbestemming was Emden met als hoogtepunt een excursie naar Werft Meyers te Papenburg. Dit was een bijzondere excursie naar de meest grote en meest luxe cruiseschepen ter wereld die daar gebouwd worden. (Daarnaast nog twee andere leuke excursies gedaan: één naar Giethoorn, inclusief rondvaart met een Punter en één rondvaart in de stad Groningen). Gestart vanuit Arnhem, met o.a. Kampen, Urk, Sneek, Delfzijl, Leer, Emden, Groningen, Lemmer, Zwolle, Hattem & Deventer op het programma. Mooi vaarwater, met wijde blikken over het Friese, Groningse, Overijsselse & Gelderse landschap.
Crew (maar dan ook iedereen) was TOP ! Eten was zonder meer perfect ! Service liet niets, maar dan ook niets, te wensen over. Prijs/kwaliteit-verhouding: uitzonderlijk goed ! Hele trip was zonder meer de moeite waard.
Tot besluit: opmerkelijk is het grote aantal terugkerende gasten (inschatting 60 – 70 %) dat terugkomt op de Azolla !

Vertrekmaand

April

Vertrekjaar

2019

Bestemming

West-Europa

Positieve punten Geen positieve punten
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 8 mei, 2019 03:37

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen