menu

AmaMagna

AmaMagna
Cruisemaatschappij AmaWaterways
Bouwjaar 2019
Brutoton -
Lengte en breedte 135 meter lang en 22 meter breed
Passagiers 196
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De AmaMagna is een zeer bijzonder breed cruiseschip van AmaWaterways voor maximaal 196 gasten. Ze is 22 meter breed en dat betekent veel extra ruimte per gast en hutten die zo groot zijn dat ze een hotelkamer naderen.

Het schip heeft drie binnendekken en een zonnedek. Het onderste dek omvat hutten met ramen aan de bovenkant, op de twee dekken daar boven hebben de hutten vrijwel allemaal een behoorlijk ruim balkon.

Dit zeer luxe riviercruiseschip is speciaal ontworpen met veel ruimte. Ze omvatten een lounge, een restaurant, spa en een zonnedek met zwembad. Gasten kunnen gebruik maken van gratis wifi aan boord. De grootste hutten zijn zeer ruim en zeer goed ingericht. Door de breedte van het schip, heb je het gevoel in een klein boutiek hotel te verblijven.

Gasten worden culinair verwend in diverse eetgelegenheden waarbij ook de drankjes inclusief zijn. Daarnaast zijn er ’s middags hapjes en theetijd. Voor gasten staat er 24 uur per dag thee/koffie klaar.

De schepen bevatten veel innovaties. Zo is er een app voor gasten waarop de route meegekeken kan worden en het dagelijks programma te zien is. Op de tv is een infotainment systeem geïnstalleerd en biedt onder andere webcams van het schip aan, films, muziek en de mogelijkheid om de tv als computer te gebruiken.

AmaWaterways heeft aan boord een zeer uitgebreid wellnessprogramma met een wellnesstrainer die elke dag lessen verzorgd, zoals yoga en stretch. Er is veel ruimte voor actieve excursies, zoals lopen, actievere wandeltochten en fietsen.

Vraag een offerte voor de AmaMagna aan bij:

Captain Cruise

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen