menu

AmaDolce

AmaDolce
Cruisemaatschappij AmaWaterways
Bouwjaar 2009
Brutoton -
Lengte en breedte 110 meter
Passagiers 144
Bemanning 45
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De AmaDolce is een luxe cruiseschip van AmaWaterways voor maximaal 144 gasten in 73 hutten. Het schip heeft 4 dekken, waarvan 3 met hutten voor passagiers en een zonnedek met whirlpool.

De zeer luxe riviercruiseschepen zijn speciaal ontworpen met veel ruimte. Ze omvatten een lounge, een restaurant, spa en een zonnedek met whirlpool. Gasten kunnen gebruik maken van wifi aan boord. De hutten zijn ruim en zeer goed ingericht. Op de twee bovenste hutdekken heeft elke hut een Frans balkon (schuifdeuren). Gasten worden culinair verwend in het restaurant waarbij ook de drankjes inclusief zijn. Daarnaast zijn er ’s middags hapjes en theetijd. Voor gasten staat er 24 uur per dag thee/koffie klaar.

De schepen bevatten veel innovaties. Zo is er een app voor gasten waarop de route meegekeken kan worden en het dagelijks programma te zien is. Op de tv is een infotainment systeem geïnstalleerd en biedt onder andere webcams van het schip aan, films, muziek en de mogelijkheid om de tv als computer te gebruiken.

AmaWaterways heeft aan boord een zeer uitgebreid wellnessprogramma met een wellnesstrainer die elke dag lessen verzorgd, zoals yoga en stretch. Er is veel ruimte voor actieve excursies, zoals lopen, actievere wandeltochten en fietsen.

Meer over riviercruises van deze rederij lees je op Riviercruisereiziger.

Vraag een offerte voor de AmaDolce aan bij:

Captain Cruise

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

AmaDolce

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen