menu

Crystal Symphony

Crystal Symphony
Cruisemaatschappij Crystal Cruises
Bouwjaar 1995
Brutoton 51.044
Lengte en breedte 238 meter lang, 30,1 meter breed
Passagiers 922
Bemanning 545
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Crystal Symphony*****+ van Crystal Cruises is een van de twee ultra luxe schepen in de vloot. Het schip is middelgroot en biedt plek aan slechts 900 passagiers. Met 545 personeelsleden worden de cruisereizigers helemaal in de watten gelegd.

De hutten zijn zeer verzorgd ingericht en het ontbreekt werkelijk aan niets. Luxe badproducten van Aveda, marmer in de badkamers en in elke badkamer een bad. Op het schip zul je geen binnenhutten aantreffen, wel buitenhutten met een groot raam.

De Symphony bevat alle faciliteiten die je bij een luxe schip verwacht. Van een professioneel (les) internetruimte, spa, prachtige fitnesszaal tot overdekt zwembad en exclusieve restaurants. Bij de specialiteitenrestaurant, onder andere van chef Nobu, valt de ruimtelijkheid op. Alle restaurants zijn inclusief evenals de drankjes. Voor een bijzonder diner met bijpassende wijnen (toeslag) in klein gezelschap kan ingeschreven worden.

Ontspanning vindt men ‘s avonds in het casino, theater, nachtclub of in de kleine discotheek. Rustig een drankje doen kan in de mooie Conaisseur Club en Avenue Saloon. Crystal Cruises is een van de weinige ultraluxe maatschappijen waar een kinderclub en kinderactiviteiten zijn.

Fooien en onbeperkt wifi zijn inclusief.

Vraag een offerte aan bij:

Rederij Crystal is failliet. Het schip is niet meer boekbaar.

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Crystal Symphony Crystal Symphony Crystal Symphony

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen