menu

AIDAcosma

AIDAcosma
Cruisemaatschappij AIDA Cruises
Bouwjaar 2021
Brutoton 183.900
Lengte en breedte 337 meter lang, 42 meter breed
Passagiers 5.200 (max. 6.600)
Bemanning 1682
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

AIDAcosma zal het tweede nieuwe schip in de Helios-klasse zijn. Het schip kan volledig varen op LNG (vloeibaar aardgas) met bijna geen uitstoot. Zusterschip is AIDAnova.

Naar verwachting zal het schip veel op de AIDAnova lijken. Op de nieuwe generatie AIDA-schepen zijn de succesvolle elementen van de huidige vloot verbeterd en uitgebreid zoals het Theatrium, de brouwerij, de Beach Club en Four Elements. Er zullen echter ook volledig nieuwe voorzieningen worden aangeboden.

Het nieuwe schip biedt 20 dekken met 2600 hutten. Nieuw zijn een Fun Park voor de kinderen met een kinderzwembad en glijbanen. Er komen verbeteringen op het zwembaddek en er zal een infinity zwembad gebouwd gaan worden. Voor alle gasten zal er meer dekruimte in de zon zijn op één van de drie buitendekken. De AIDAcosma zal 17 restaurants en 23 bars hebben. Het nieuwe The Beach House Restaurant zal lichte gerechten aanbieden. Italiaans specialiteitenrestaurant Mamma Mia heeft verse pasta en Italiaanse gerechten op de kaart.

De AIDAcosma zal in haar eerste seizoen cruises gaan maken van uit Kiel naar de Noorse Fjorden en de Baltische Staten in de zomer van 2021. Vanaf mei tot oktober vaart het schip twee routes naar de Noorse Fjorden. De Baltische Staten routes kent overnachtingen in St. Petersburg, Tallinn of Helsinki, afhankelijk van de route.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travelstore

 

Nieuwsberichten

Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen