menu

Marella Dream

Marella Dream
Cruisemaatschappij Thomson cruises
Bouwjaar 1986
Brutoton 42092
Lengte en breedte 243 meter lang, 29 meter breed
Passagiers 1506
Bemanning 600
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Marella Dream is een wat ouder gerenoveerd cruiseschip met 9 passagiersdekken. Het schip heeft slechts zes balkonhutten in de meest luxueuze suites op dek 11. De overige hutten zijn buitenhutten en binnenhutten. Het schip behoort tot de Platinum collectie met stijlvolle inrichting.

Op het schip is 1 hoofdrestaurant, Orion, met daarnaast een specialiteitenrestaurant The Grill (toeslag). Het buffetrestaurant Lido staat 24 uur per dag tot je beschikking. Ook buffetrestaurant Sirens biedt ontbijt, lunch en diner. Een grill biedt voor lunch hamburgers en pizza’s aan.

’s Avonds zijn er vele bars en lounges. In de Medusa lounge vindt cabaret plaats en in het twee dekken tellende Broadway vinden shows plaats. Verder zijn er een bibliotheek, casino en een internet lounge.

Kinderen hebben hun eigen Kidzone op het schip. Zwemmen kan in een van de twee zwembaden (achterdek en middendek met een schuifdek) of in de 2 bubbelbaden. De spa heeft een kapper, sauna en fitnesszaal. Op een van de bovenste dekken ligt een groot sportveld.

Vraag een offerte aan bij:

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Marella Dream Marella Dream

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen