menu

Silver Spirit

Silver Spirit
Cruisemaatschappij Silversea
Bouwjaar 2009
Brutoton 36.000
Lengte en breedte -
Passagiers 540
Bemanning 376
Officiële website Silver Spirit
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Silver Spirit is een van de nieuwere en tegelijkertijd grootste schip in de vloot van Silversea. Slechts 12 hutten hebben een raam. Alle andere hutten bevatten een balkon. Aan de voorkant en midden bevinden zich alle hutten. De faciliteiten zijn voornamelijk gesitueerd op de achterdekken. Het schip is redelijk klassiek ingericht met donkere tonen.

In het hoofdrestaurant The Restaurant vindt een grote open zitting plaats. Fijn is dat alle alcoholische en niet-alcoholische drankjes inbegrepen zijn. Het buffetrestaurant La Terrazza heeft op dek 7 een buitenterras waar met mooi weer gegeten kan worden. In het kleine specialiteitenrestaurant Seishin worden sushi en innovatieve Aziatische gerechten geserveerd. Daarnaast bestaat het kleine specialiteitenrestaurant Stars Supper Club. Bij het zwembad is een grill gelegen.

Ontspanning alom in het zwembad met de drie whirlpools of in de whirlpool op het buitendek van de spa. De Observation Lounge op het bovenste dek is gezellig ingericht. In de bibliotheek zijn internetmogelijkheden. De panorama lounge heeft een mooi buitengedeelte met loungebanken. Daarnaast is er vertier mogelijk in het theater, casino of de winkeltjes.

Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten


Miriam

Foto's

Video's

Silver Spirit Silver Spirit

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Advertentie

Captain Cruise Banner

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen