menu

Silver Endeavour

Silver Endeavour
Cruisemaatschappij Silversea Cruises
Bouwjaar 2020
Brutoton 19.800
Lengte en breedte 183 meter lang
Passagiers 200
Bemanning 200
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Silver Endeavour ****** (19.800 ton, 200 passagiers) is ’s werelds eerste speciaal gebouwde megajacht met P6 ijsklasse. In 2022 verkreeg rederij Silversea het schip nadat rederij Crystal stopte. Naast luxe faciliteiten zoals 100 ruime suites, een spa, infinity pool, theater en filmzaal bevat het ook talrijke voorzieningen voor expedities zoals acht zodiacs, jetski’s, wave runners, snorkel- en duikuitrusting, kajaks, een decompressiekamer, een ATV en een onderwaterscooter.

Het jacht heeft grote publieke ruimtes en zes restaurants waaronder een specialiteitenrestaurant van Nobu; Matsuhisa’s Umi Uma.

De suites aan boord van het schip zijn de grootste in hun soort aan boord van een expeditieschip inclusief een balkon en butlerservice voor elke suite. De suites zijn voorzien van onder andere een inloopkast, badkamers met verwarmde vloer en een regendouche. Het design van de suite is voorzien van hypermoderne technische snufjes zoals sfeerverlichting, interactieve tv’s en iPads in elke suite die diverse internationale kranten en reisinformatie geven. Er zijn 90 Deluxe Suites (ca. 28 m2), 8 Penthouse Suites (ca. 42 m2) en 2 Penthouse Suites (tot 105 m2).

Vraag een offerte aan bij:

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Silver Endeavour

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen