menu

Seven Seas Navigator

Seven Seas Navigator
Cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises
Bouwjaar 1999
Brutoton 28.550
Lengte en breedte 172 meter lang, 24,8 meter breed
Passagiers 490
Bemanning 340
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
93.8
Totale gemiddelde

93.8/100

Service ( 100 )
Eten ( 100 )
Hutten ( 100 )
Entertainment ( 69 )
Prijs/kwaliteit ( 100 )

Beschrijving

Seven Seas Navigator is een van de drie ultra luxe schepen van Regent Seven Seas Cruises. Elke cruise bij Regent is inclusief fooien, drankjes (enkele uitzonderingen) en uniek, zelfs de excursies zijn inbegrepen. Seven Seas Navigator biedt buitenhutten en hutten met balkons aan. De hutten worden allen suites genoemd en variëren uiteraard in grootte.

Cruisepassagiers hebben op Seven Seas Navitor acht dekken tot hun beschikking en is het kleinste schip in de vloot. Hoofdrestaurant Compass Rose biedt een open zitting. Steakhouse Prime 7 is  het (ook inclusieve) specialiteitenrestaurant. In buffetrestaurant La Veranda zijn de tafels op en top gedekt. ‘ s Avonds verandert het buffetrestaurant in een Italiaans restaurant Sette Mari.

Door de grootte van het cruiseschip zijn er voldoende faciliteiten voor ontspanning. Wil je wat winkelen in de luxe boutique of liever sportief aan de slag? Het zwembad op het middendek heeft een teakhouten dek met talloze ligstoelen en twee bubbelbaden. Verder biedt het schip een spa, fitness, talloze lounges en een theater.

Lees op Cruisereiziger meer over de rederij.

Vraag een offerte voor de Seven Seas Navigator aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Seven Seas Navigator Seven Seas Navigator

Recensies (1)

Goos
Seven Seas Navigator 93.8
93.8

Een mooi arrangement pakket geboekt, incl. 3 dgn landexcursie Canada. Uitstekend verzorgt. Wat je leest klopt met de beschrijving. Wij hebben de reis Canada/Alaska geboekt, incl balkon. Ik heb astma & had om een xtra schoonmaak gevraagd. Nou dat was niet nodig, elke dag werden zelfs de plinten schoongemaakt. Geen stofje te zien. Een aparte douchecabine was echt ideaal! Elke dag vers fruit, hielden het in de gaten als het fruit niet goed werd. Je kon zelf aangeven wat je in je minibar wilde (als dit r niet bij zat). Het eten was erg goed maar dat blijft persoonlijk. Vers, gezond, precies genoeg. Onze favoriet toch de Italiaan. Niets van pizza's, gewoon Italiaans zoals het hoort. Dagelijks wisselende kaart, 2e warme voor- & hoofdgerecht. In buffervermogen tussengerechtjes en desserts. Excursies incl. wees niet bang om een 3-poppetje te boeken, de rederij is nml erg voorzichtig. Het was 1 en al verwennerij, geniet en laat het over je heen komen. Ps.: waskamers aan boord, wasmachines, drogers en strijkijzer, ook incl. Dus lekker schone was mee naar huis.

Vertrekmaand

Mei

Vertrekjaar

2014

Bestemming

Alaska

Positieve punten
  • Schoonmaak
  • Eten
  • Naast bad , aparte douchecabine
Negatieve punten
  • Entertainment, maar ook pers.
Geplaatst op 15 juni, 2014 03:06

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen