menu

Seabourn Venture

Seabourn Venture
Cruisemaatschappij Seabourn
Bouwjaar 2021
Brutoton 23.000
Lengte en breedte -
Passagiers 264
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Seabourn Venture is in december 2021 in de vaart gekomen, met als zusterschip de Seabourn Pursuit. Beide schepen zijn ntworpen en gebouwd voor diverse omgevingen, volgens de PC6 Polar Class normen en hebben uiteraard moderne hardware en technologie die de wereldwijde implementatie en mogelijkheden van de schepen zullen uitbreiden.

De nieuwe schepen, die worden gebouwd door T. Mariotti, zullen een gloednieuw innovatief ontwerp zijn, speciaal voor de ultra-luxe expeditie reiziger, en zullen vele functies bevatten die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, die een onvergetelijk uitzicht bieden op de wereld onder water.

De schepen worden zo ontworpen dat ze kajaks en 24 Zodiacs aan boord hebben die alle gasten in één keer kunnen meenemen, wat voor een echt bijzondere ervaring zal zorgen. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda-suites met zicht op de oceaan. behoort tot de nieuwste schepen in de vloot. Het luxe schip heeft buitenhutten met grote ramen (zonder balkon), balkonhutten en suites. Ruim 90% van de hutten heeft een prive-balkon. Het schip heeft een atrium dat zich over enkele dekken uitstrekt.

Wij lieten ons bijpraten door Vice President of Expedition Operations, Robin West: klik hier.

Vraag een offerte voor de Seabourn Venture aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Seabourn Venture

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen