menu

Seabourn Pursuit

Seabourn Pursuit
Cruisemaatschappij Seabourn
Bouwjaar 2023
Brutoton 23.000
Lengte en breedte -
Passagiers 264
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De lancering van de Seabourn Pursuit staat gepland voor februari 2023. Ze is identiek aan haar zusterschip Seabourn Venture (2022). Beide schepen zullen worden ontworpen en gebouwd voor diverse omgevingen, volgens de PC6 Polar Class normen. Ze bevatten een overvloed aan moderne hardware en technologie die de wereldwijde implementatie en mogelijkheden van de schepen zullen uitbreiden.

Ontwerp

De nieuwe schepen, die worden gebouwd door T. Mariotti, zullen een gloednieuw innovatief ontwerp zijn, speciaal voor de ultra-luxe expeditie reiziger, en zullen vele functies bevatten die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, die een onvergetelijk uitzicht bieden op de wereld onder water.

De schepen worden zo ontworpen dat ze kajaks en 24 Zodiacs aan boord hebben die alle gasten in één keer kunnen meenemen, wat voor een echt bijzondere ervaring zal zorgen. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda-suites met zicht op de oceaan. behoort tot de nieuwste schepen in de vloot. Het luxe schip heeft buitenhutten met grote ramen (zonder balkon), balkonhutten en suites. Ruim 90% van de hutten heeft een prive-balkon. Het schip heeft een atrium dat zich over enkele dekken uitstrekt.

Routes

Na de oplevering gaat Seabourn Pursuit naar het noorden voor haar inaugurele cruiseseizoen. Ze start met een “Fire and Ice”-reis op 4 april 2023 met vertrek vanuit Reykjavik, IJsland. De route, die zich een weg baant langs de kust van Groenland en IJsland, heeft besneeuwde landschappen – het “Ice” – , inclusief een overnachting in Akureyri. Deze haven biedt toegang biedt tot prachtige watervallen (Goðafoss), warmwaterbronnen en de lavavelden van Dimmuborgir en Leirhnjukur – het “Vuur”.

Het schip gaat dan verder met het verkennen van de de wateren en landschappen van Groenland, IJsland en Noorwegen gedurende de lente en de vroege zomer. Op sommige routes volgt het schip het pad van de Vikingen naar de grensstad Tromsø terwijl het zich een weg baant door de Noorse fjorden. Een absoluut hoogtepunt voor augustus 2023 is de Noordwest-Passage reis van het schip door enkele van de meest afgelegen gebieden op het noordelijk halfrond van Kangerlussuaq, Groenland naar Nome, Alaska. De routes voor het inaugurele seizoen van Seabourn Pursuit zullen medio december 2021 in de verkoop gaan.

Vraag een offerte aan bij:

Het schip is nog niet boekbaar, kijk in ieder geval wel even bij de Seabourn Venture:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Nieuwsberichten

Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen