menu

Sea Cloud Spirit

Sea Cloud Spirit
Cruisemaatschappij Sea Cloud Cruises
Bouwjaar 2021
Brutoton 6000
Lengte en breedte 138 meter lang
Passagiers 136
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Sea Cloud Spirit is een nieuw tall schip voor rederij Sea Cloud Cruises.  Het unieke schip zal op 14 september 2021 voor het eerst met passagiers vertrekken vanuit Palma de Mallorca. Het 138 meter lange driemaster schip wordt ook in Palma gedoopt en daarna in de vaart genomen. De Sea Cloud Spirit is het derde schip van Sea Cloud Cruises. Net als haar zussen Sea Cloud en Sea Cloud II, combineert het een exclusieve privéjachtsfeer met traditionele zeilkunst om een ​​buitengewone reiservaring te creëren.

Het schip voor maximaal 136 passagiers is de moderne interpretatie van een legende die in 1931 begon met de bouw van de Sea Cloud. Hoogtepunten van het tall ship zijn bijvoorbeeld balkonhutten, die voorheen gereserveerd waren voor veel grotere motorschepen.

De gasten op de eerste reis zullen als eersten kunnen genieten van het nieuwe concept, dat naast de ruime balkonhutten een aparte wellness- en spa-ruimte en een fitnesscentrum met uitzicht op zee omvat. Een keuken op sterrenniveau is eveneens aan boord van alle Sea Clouds. Naast het “fine dining” restaurant zal de Sea Cloud Spirit een bistro op het Lido-dek hebben als aanvullend gastronomisch aanbod.

Deze cruises boek je bij:

Captain Cruise

Het laatste nieuws

Miriam

Foto's

Sea Cloud Spirit

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen

Aan het laden …

0