menu

Scarlet Lady

Scarlet Lady
Cruisemaatschappij Virgin Voyages
Bouwjaar 2020
Brutoton 110.000
Lengte en breedte 277 meter lang, 38 meter breed
Passagiers 2770
Bemanning 1100
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Scarlet Lady is het allereerste nieuwbouwschip voor Virgin Voyages en is bouwgelijk aan de Valiant Lady ede Resilient Lady.

Het Britse Virgin Voyages is een nieuwkomer in de cruisewereld. De vier schepen die de komende jaren in de vaart komen, bieden alles wat je nog niet eerder zag op een cruiseschip. Ze hebben plek voor ca. 2800 passagiers en zijn middelgroot (ca. 110.000 brutoton). De schepen in de vloot van Virgin Voyages worden ‘Lady Ships’ genoemd, een knipoog naar de Britse roots van Virgin. De boeg van de schepen wordt versierd met het ontwerp van een zeemeermin met het logo van Virgin, geïnspireerd op de ornamenten van historische schepen.

Vergeet bij Virgin het buffet of het hoofdrestaurant met zittingen. Er zijn meer dan 20 eetgelegenheden aan boord die je doen denken aan een gewone stad met restaurantjes die op elk moment van de dag open zijn.

Adult only

Op de Scarlet Lady zijn alleen volwassenen welkom. 86 procent van de hutten heeft een balkon, een zogenaamde ‘sea terrace’ en 93 procent heeft uitzicht op zee. Het schip bevat een zilvergrijze boeg met rookglas en Virgin-rode accenten, inclusief een rode schoorsteen.

Suites

De rederij gooit met haar RockStar Suites alle traditionele clichés over luxe en formaliteiten over boord. De suites brengen het zogenoemde ‘Rebellious Luxe’ tot leven op zee. De Scarlet Lady krijgt 78 RockStar Suites en 15 Mega RockStarSuites, Massive Suites, Fab Suites, Posh Suites en Gorgeous Suites.

Hoogtepunten van de suites zijn de retro-futuristische ontwerpen met luxe accenten, vinyl draaitafels (met een verzameling klassieke platen), hangmatten op het terras, volledige bars en de mogelijkheid om cocktails te maken waarbij het eerste rondje van het huis is. Andere exclusieve voorzieningen zijn een privé-transfer van en naar het schip in Miami, voorrang bij in- en ontscheping, entertainment, restaurants en excursies (Shore Things). Een speciaal garderobe-team helpt bij het uitpakken en opnieuw inpakken, gratis strijkservice en een nachtelijke express-droogservice voor zwemgoed. Daarnaast hebben alle gasten die verblijven in een RockStar-suite toegang tot Richard’s Rooftop, een loungeruimte op het bovenste dek alleen bestemd voor suite-passagiers. Alle 78 RockStar suites zijn gelegen op de topdekken van de Scarlet Lady.

De ‘gewone’ hutten hebben een bijzondere inrichting. Zo zal overdag het riante bed omgevormd worden tot een hoeksofa waar je met vrienden gezellig kunt zitten.

De Scarlet Lady biedt naast de gebruikelijke suites, balkonhutten, buitenhutten en binnenhutten ook groepshutten aan. Gasten die in een groep reizen kunnen een hut met vier stapelbedden in chaletstijl boeken. Daarnaast zijn er ook hutten die in het bijzonder zijn ontworpen voor solo-reizigers.

 

Nieuwsberichten

 

Miriam

Foto's

Video's

Scarlet Lady

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen