menu

Sapphire Princess

Sapphire Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 2004
Brutoton 116.000
Lengte en breedte 290 meter lang, 37 meter breed
Passagiers 2670
Bemanning 1100
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Sapphire Princess is in 2004 in de vaart gekomen voor Princess Cruises. Ze behoort tot de Grand-klasse, ook wel Gem-klasse genoemd. Samen met haar zusterschip de Diamond Princess zijn het de langste cruiseschepen uit deze klasse. Ze zijn beide gebouwd in het Japanse Nagasaki bij Mitsubishi Heavy Industries.

In totaal heeft het schip 5 hoofdrestaurants waarvan er een, International Dining Room, wordt gebruikt voor traditionele dinerzittingen. Voor de specialiteitenrestaurants, Sterling Steakhouse en het Italiaanse Sabatini’s, moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Het Horizon Court buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het buffetrestaurant bevindt zich ook de hamburgerbar Trident Grill. Bij de Vines wine bar zijn tapas verkrijgbaar. Bij de patisserie specialiteitenkoffies.

Een drankje kan onder andere genomen worden in onder andere de Piano Croonersbar of het nautische Wheelhouse Bar waar ook lezingen gehouden worden.

Het schip heeft een kapel, bibliotheek, internetruimte en over het gehele schip wifi. Voor ontspanning is er een fitness, spa en sauna. Er zijn in totaal 5 zwembaden.  Sportliefhebbers kunnen genieten van een negen holes putting green, joggingbaan, een sportveld en traditionele dekspelen als shuffleboard.

In de avond zijn er shows in het Princess Theatre of in de Lounges. Daarnaast zijn er een casino. het spectaculair Skywalkers nachtclub, cinema/bioscoop (buiten op een groot scherm) en winkeltjes.

Kinderactiviteiten vinden plaats voor de verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot en met 17 jaar. Ze hebben elk hun eigen ruimte.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Sapphire Princess Sapphire Princess Sapphire Princess

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen