menu

Pacific Princess

Pacific Princess
Cruisemaatschappij -
Bouwjaar 1999
Brutoton 30.277
Lengte en breedte 181 meter lang, 25 meter breed
Passagiers 688
Bemanning 373
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
84
Totale gemiddelde

84/100

Service ( 90 )
Eten ( 95 )
Hutten ( 85 )
Entertainment ( 80 )
Prijs/kwaliteit ( 70 )

Beschrijving

Pacific Princess ***** behoort tot de kleinste schepen in de vloot van Princess Cruises. Het kleine schip is destijds gebouwd voor Renaissance Cruises en heeft een aantrekkelijk klassieke inrichting en gemoedelijke atmosfeer.

Het schip heeft een hoofdrestaurant, Club Restaurant waar het diner in twee zittingen geserveerd wordt. Voor de twee specialiteitenrestaurants, het Italiaanse Sabatini’s en Sterling Steakhouse moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald Het Panorama buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het zwembaddek kan genoten worden van de hamburgerbar Deck BBQ waar onder andere hamburgers worden aangeboden.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de Tahitian Lounge aan de voorkant van het schip met prachtig uitzicht. In de Cabaret Lounge bevindt zich een dansvloer en worden ’s avonds shows gegeven.

Het schip heeft een prachtige bibliotheek, kleine fitness en spa met stoomruimtes. Buiten bij de spa is een thalassotherapy zwembad. Op het middendek is een zwembad met twee whirlpools.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de joggingbaan, golfnetten, tafeltennis en traditionele dekspelen als shuffleboard.

Het schip is in januari 2021 verkocht aan Azamara. en zal gaan varen onder de naam Azamara Onward.

Nieuwsberichten over de Pacific Princess

Miriam

Foto's

Video's

Pacific Princess

Recensies (1)

Aad Prevo
Pacific Princess 84.0
84.0

Wij hebben een cruises gemaakt o.a. 6 dg Amazone , Duivels eiland, Grenada, St. Lucia en St. Maarten.

Het kleine schip de Pacific Princess is uitermate geschikt voor een reis naar het Amazonegebied. het is een heerlijk schip met maar 680 passagiers. Alles wat er op de grotere schepen zijn , zijn hier ook aanwezig.
Je waant je op een Engels landgoed, Schitterend restaurant, gezellig panorama buffet, mooi klassieke bibliotheek, een schitterende centrale hal met zeer mooie klassieke trappen, je waant je op de Titanic, wat inrichting betreft. Zeer kundig personeel, door het klein aantal passagiers kennen ze jouw al na 1 dag wat vele voordelen heeft. Bijzonder goed eten. een bijzonder goed show team die omdat het een klein schip is ook veel aanwezig is bij het animatie team. Personeel is veel meer met andere dingen bezig dan hun eigenlijke taak en dat is voor de sfeer aan boord geweldig. Wij kwamen 2 januari aan boord en de geweldige kerst versiering was nog aanwezig tot 7 januari. Zag er prachtig uit. Toch nog wel een groot zwembad met 2 bubbel baden. Dit is een cruise schip zoals die er voor ons uit moet zien en geen groot varend pretpark. Konden veel achter de schermen kijken, zowel in de keuken als achter de schermen in het theater enz. Het is ons prima bevallen op dit schip.

Vertrekmaand

Januari

Vertrekjaar

2013

Bestemming

Zuid-Amerika

Positieve punten
  • Klein intiem schip
  • Goede persoonlijke service
  • Geweldig eten
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 22 oktober, 2014 12:50

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen