menu

Oriana

Oriana
Cruisemaatschappij -
Bouwjaar 1995
Brutoton 69.153
Lengte en breedte 260 meter lang, 32,24 meter breed
Passagiers 1828
Bemanning 760
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Oriana is het oudste cruiseschip in de vloot van P&O Cruises. Bijzonder is dat het schip alleen voor volwassenen toegankelijk is.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants, The Oriental en The Peninsular, waar het diner in twee zittingen geserveerd wordt. Voor de twee specialiteitenrestaurants, het Italiaanse Sorrento en Ocean Grill moet bijbetaald worden. Het buffetrestaurant, The Conservatory, biedt de gehele dag door gerechten.

Bij het zwembaddek kan genoten worden van de pizzeria Al Fresco. Een drankje kan onder andere genomen worden in het bijzondere Lord’s Tavern, de sportbar in stijl van de Britse cricket sport.  De Crow’s Nest is gelegen aan de voorkant van het schip met prachtig uitzicht. In de Wedding ruimte kunnen huwelijken hernieuwd worden. Het schip heeft daarnaast een stijlvolle bibliotheek, fitness en spa met stoomruimtes.

Op het schip zijn drie grotere zwembaden te vinden, waarvan eentje op het achterdek. Daarnaast zijn er op verschillende plekken vier bubbelbaden te vinden. Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, een joggingbaan, traditionele dekspelen als schaak of shuffleboard, de speelvelden voor tennis en andere sporten. In de avond is er entertainment in het grote Theatre Royal, de showlounge, de nachtclub of Chaplin Cinema.

In augustus 2019 is het schip verkocht aan een Chinese rederij.

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Oriana Oriana Oriana Oriana

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen