menu

Oceana

Oceana
Cruisemaatschappij P&O Cruises
Bouwjaar 2000
Brutoton 77.499
Lengte en breedte 261 meter lang, 32,25 meter breed
Passagiers 1950
Bemanning 850
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Oceana**** is een middelgroot overzichtelijk cruiseschip in de vloot van P&O Cruises geschikt voor de gehele familie.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants, Adriatic en Ligurian. Bij de eerste wordt het diner in twee zittingen geserveerd, terwijl in Ligurian vrije inloop geldt. Voor een specialiteitenrestaurant, Cafe Jardin, hoeft alleen voor het diner bijbetaald te worden. Ontbijt en lunch zijn daar inclusief. The Horizon Grill, met uitzicht over het zwembad, biedt overdag hamburgers en hotdogs aan. ’s Avonds wordt er steak geserveerd (met toeslag). Het buffetrestaurant, The Plaza, biedt de gehele dag door gerechten en zelfs voor de kinderen in de middag een thee-uurtje.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de sportbar Winners of in de champagnebar. Het schip heeft daarnaast een bibliotheek en computers voor internet.  Op het schip zijn drie grotere zwembaden te vinden. Eentje is alleen voor volwassenen bestemd. Daarnaast zijn er op verschillende plekken zes bubbelbaden te vinden. De spa bevat een sauna, stoomruimtes, fitness en kapper.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, een joggingbaan, tafeltennis, traditionele dekspelen zoals shuffleboard, en een sportveld voor tennis en andere sporten.

In de avond is er entertainment in het grote theater Footlights, de showlounge Starlights, de nachtclub of casino.

Voor kinderen zijn er talloze speelruimtes en kinderclubs aan boord in verschillende leeftijdscategorieën als ook een avond/nacht opvang wanneer ouders uit willen gaan. Voor de kinderen is een apart kinderzwembad.

In juli 2020 is het schip verkocht en verlaat de vloot van P&O Cruises.

Vraag een offerte aan bij:

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Oceana Oceana Oceana

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen