menu

Norwegian Viva

Norwegian Viva
Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line
Bouwjaar 2022
Brutoton 142.500
Lengte en breedte 295 meter
Passagiers 3.219
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Norwegian Viva is een schip van Norwegian Cruise Line dat in de zomer, in juni, van 2023 haar debuut zal gaan maken. Het is de tweede van in totaal 6 schepen in de nieuwe Prima-klasse, voorheen Project Leonardo genoemd. Het eerste schip is de Norwegian Prima.

Het cruiseschip wordt gebouwd door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Het krijgt een capaciteit van 3.215 passagiers en is daarmee kleiner dan de voorgaande nieuwbouwschepen van de rederij in de Breakaway en Breakaway Plus klasse, zoals onder andere de Norwegian Bliss en Encore. Het schip zal daarentegen wél beschikken over de meeste buitenruimte van alle schepen in de vloot. Ook zijn er veel binnen voorzieningen wat dit schip meer geschikt maakt voor koudere bestemmingen.

Routes

In juni 2023 start Norwegian Viva met het varen van routes in de Middellandse Zee waarbij verschillende Zuid-Europese steden fungeren als thuishaven. Onder andere Lissabon, Portugal; Venetië (Triëst) en Rome (Civitavecchia), Italië; en Athene (Piraeus), Griekenland worden aangedaan. Hierna zet Norwegian Viva koers richting de zuidelijke Caraïben voor het winterseizoen van 2023-2024 met cruises vanuit San Juan, Puerto Rico.

Vraag een offerte voor Norwegian Viva aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI Travelstore

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Norwegian Viva

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen