menu

Norwegian Joy

Norwegian Joy
Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line
Bouwjaar 2017
Brutoton 168.800
Lengte en breedte 333,3 meter lang, 41,4 meter breed
Passagiers 3.804
Bemanning 1821
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
91
Totale gemiddelde

91/100

Service ( 90 )
Eten ( 85 )
Hutten ( 93 )
Entertainment ( 96 )
Prijs/kwaliteit ( 91 )

Beschrijving

De Norwegian Joy is het eerste cruiseschip van rederij Norwegian Cruise Line dat speciaal voor de Chinese cruisemarkt is gebouwd door de Meyer Werft in Duitsland. Inmiddels is het schip weer voor de Westerse markt bestemd. Dat gebeurt door middel van diverse nieuwigheden en populaire kenmerken van de huidige cruiseschepen in de vloot. Zusterschip zijn bijvoorbeeld de Norwegian Escape. en Norwegian Bliss.

Op het bovendek van Norwegian Joy kunnen passagiers het tegen elkaar opnemen op een competitieve kartbaan dat bestaat uit 2 verdiepingen, waarbij een foto wordt gemaakt van de finish. Op hetzelfde dek kan men ook lasergamen in de openlucht. Het Galaxy Pavilion biedt talrijke virtual reality ervaringen, racesimulatoren, interactieve videogames en botsauto’s. Norwegian Joy zal ook twee waterglijbanen krijgen die meerdere verdiepingen beslaat, de Double Aqua Loop en de Aqua Racer.

Op het hoogste dek is open ruimte met een overdekt park met veel groen en een zwembad met ligstoelen. Shopliefhebbers kunnen terecht in de duty-free winkels met veel internationaal bekende merken. Van boeg tot achtersteven is er de beschikking over WIFI. VIP accommodaties op de Norwegian Joy bestaan uit The Haven met een nieuwe Observation Deck en een nieuwe Concierge level met ruime balkonhutten, elk met hun eigen privileges.

Cruisereiziger Marco reisde mee met zusterschip Norwegian Bliss:

Vraag een offerte voor Norwegian Joy aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Recensies (1)

Gert
Norwegian Joy 91.0
91.0

4 weken cruise gemaakt op de Norwegian Joy.

Mooi schip, veel opzichten gelijk aan de Norwegian Bliss en Norwegian Encore, aan andere kant veel dingen net op een andere plek dan dat ik gewend was.
Dit schip wat gebouwd was voor Azië markt is daarna verbouwd waardoor veel casino terug gegeven is voor restaurants en bars.

Shows erg gaaf, Footlose niet helemaal mijn soort maar wel mooie show.

Spice H2O wel erg gave hot tube, waar je met 35 man in kan, pooldeck is ook iets anders ingericht en met schaduw plekken.

Erg schoon schip, netjes en vriendelijk personeel. Jammere wat ik vond is dat de main dinning The Manhattan room erg druk en rommelig is, geen bandje met live muziek tijdens dinner.

Ik ga zeker terug op dit schip.

Let wel op: dit is het enige grote schip uit deze klasse dat GEEN studio hutten heeft. Daar tegen over inside rooms voor 6 personen weer wel.

Vertrekmaand

Februari

Vertrekjaar

2020

Bestemming

Caribbean

Positieve punten
  • Schoon schip.
  • Cavern club met mooie bar buiten.
  • Spice H2O met mooue grote hot tube.
Negatieve punten
  • Geen.
Geplaatst op 7 maart, 2020 13:08

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen