menu

Norwegian Encore

Norwegian Encore
Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line
Bouwjaar 2019
Brutoton ca. 167.800
Lengte en breedte ca. 325,9 meter lang, 41,5 meter breed
Passagiers 4.200
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
88.4
Totale gemiddelde

88.4/100

Service ( 94 )
Eten ( 80 )
Hutten ( 94 )
Entertainment ( 96 )
Prijs/kwaliteit ( 78 )

Beschrijving

Het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line , Norwegian Encore, is het laatste schip in de Breakaway Plus klasse. Ze is in 2019 (oktober) opgeleverd. De boegschildering is van de Spaanse kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo.

Alhowel het schip eerder nog bestemd leek voor de Chinese markt, maakt ze wekelijkse cruises  naar de Caribbean vanuit Miami of vanuit New York naar Bermuda.

Het schip biedt alle bekende restaurants die Norwegian Cruise Line kent, én het nieuwe Italiaanse restaurant Onda by Scarpetta. 

De faciliteiten van de Norwegian Encore verschillen niet veel van haar zusterschepen. Zo beschikt de Encore ook over een kartbaan, lasergamen en een uitgebreide versie van The Haven, het luxe schip in een schip concept, een Waterfront promenade en Broadway-entertainment.

Cruisereiziger Marco reisde mee op zusterschip Norwegian Bliss:

Vraag een offerte voor Norwegian Encore aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Recensies (1)

Gert
Norwegian Encore 88.4
88.4

2 weken caribbean met de Norwegian Encore, geweldig schip!!!

Ik ken diverse personeelsleden aan boord de Norwegian Encore en dat is wel leuk om deze terug te zien, maar ook andere crew members maken je cruise tot een belevenis. Daar doen ze echt van alles aan, dit gaat van begroeten tot echt wat extra doen.
Karten is nog beter en leuker dan op oa Norwegian Bliss, track is groter en dit is ook voor laser tag, nadeel hier van is dat de adult area achter op het schip weg is, wel een gemis. Door alle dingen die er te doen zijn is het schip vind ik meer een familie schip voor jong en oud. Karten vader en zoon bijvoorbeeld. Galaxy pav. even lekker een jeep safari doen of even in de real battle van rabbit duiken of een echte escape room.
Prijzen dec. 2019:
Karten: $ 15,-
Galaxy: $ 8,- per rit
Laser tag: $ 10,-
Maar je kunt het ook per dag of hele week afkopen.

Doordat de SPice H2O weg is, (adult pool area) kan je er voor kiezen om in de vergrote Beach Vibe plaats te nemen, met luxe ligbedden, parasols, eigen prive bar met een vaste crew overdag die iedereen kennen en er een echt belevenis van maken, hier wordt oa ook vers fruit of koekjes op bepaalde tijden uitgedeeld, verder 2 hot tubs en een hoger dek met een nevel douche of grote lounge banken. Dit kost voor 7 daagse cruise $ 209,- (dec. 2019).

Eten is goed, leuke nieuwe restaurants met top kwaliteit, enige wat ik wel verwacht had is dat in de main dinning weer wat nieuws op menu zou komen, maar wie weet komend jaar.

Shows, geweldig, Choir of men met een live band en door dat deze mee gaan in show en verplaatsen op het podium is deze nog beter dan op de Norwegian Escape en Kinky Boots is echt geweldig om te zien, je moet er wel wat voor over hebben, ongeveer 1.45 uur.

Is een echt mooi schip met een luxe uitstraling van binnen maar toch hun Free Style concept en zoals eerder gezegd, een mooi familie schip !

Ik kijk er al naar uit om weer een keer mee te gaan met dit schip.

Vertrekmaand

December

Vertrekjaar

2019

Bestemming

Caribbean en Midden Amerika

Positieve punten
  • Geweldige shows !
  • Veel vermaak tijdens zeedag.
  • Schoon schip.
Negatieve punten
  • Veel dingen betalen oa adult area.
  • Spice H2O weg is.
Geplaatst op 27 december, 2019 19:49

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen