menu

Nautica

Nautica
Cruisemaatschappij Oceania Cruises
Bouwjaar 2000
Brutoton 30.277
Lengte en breedte 181 meter lang, 25 meter breed
Passagiers 670
Bemanning 409
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
49.4
Totale gemiddelde

49.4/100

Service ( 76 )
Eten ( 50 )
Hutten ( 50 )
Entertainment ( 1 )
Prijs/kwaliteit ( 70 )

Beschrijving

Nautica is een fijn klein schip uit 2000 van Oceania Cruises met slechts plek voor 670 passagiers. Zusterschepen zijn de Insignia en Regatta. Fijn is dat het schip een aantal (14) eenpersoons buitenhutten aan boord heeft.

Nautica heeft een hoofdrestaurant Grand Dining Room waar een open zitting is. In de twee specialiteitenrestaurants, Toscana en steakhouse Polo Grill (beide zonder toeslag), moet wel gereserveerd worden. Het buffetrestaurant Terrace Cafe heeft een mooi overdekt terras aan de achterkant. De hamburgercorner Waves Grill biedt gezellige zitjes en gedekte tafels. Er kan ontspannen worden in de Horizon Lounge, verschillende bars, theater of het casino.

De spa heeft een fitness, bubbelbaden, stoomruimte en een apart dekgedeelte. Het zwembad met duo-lounge bedden ligt op het middendek met daarnaast 2 bubbelbaden.

Meer over Oceania Cruises lees je op Cruisereiziger.nl

Vraag een offerte voor Nautica aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Nautica Nautica

Recensies (1)

Anne
Nautica 49.4
49.4

Net terug van 3 weken Dubai - Barcelona. Voor de 1 ste keer met Oceania, lovende verhalen gehoord en misschien viel het daarom een beetje tegen. In de hut weinig kastruimte en de badkamer is erg krap. In de eetzaal en de selfservice staan de tafels erg dicht naast elkaar. De specialiteitenrestaurants konden ons niet bekoren, bij Toscane kreeg ik een kapotgekookte mufsmakende kreeft, de tweede keer rauwe kip. De kok kwam zijn excuses aanbieden en opperde iets anders. Aangezien mijn partner al klaar was, heb ik maar bedankt.
Het is voor ons echter geen reden om nooit meer met oceania te varen, hangt ook van de route af, maar onze voorkeur gaat toch uit naar een andere maatschappij.

Vertrekmaand

April

Vertrekjaar

2020

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
  • Openbare ruimte, Engelse look.
  • Bediening.
Negatieve punten
  • Tafeltjes restaurant te dicht op elkaar.
  • Opbergruimte hut.
Geplaatst op 28 mei, 2019 13:59

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen