menu

MSC Virtuosa

MSC Virtuosa
Cruisemaatschappij MSC Cruises
Bouwjaar 2020
Brutoton 177.000
Lengte en breedte 331 meter lang
Passagiers 6.300
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

MSC Virtuosa is het tweede nieuwe cruiseschip in de Meraviglia-Plus klasse van MSC Cruises. Haar zusterschip is de MSC Grandiosa.

De Meraviglia-Plus schepen zijn de doorontwikkelde evolutie van het “Meraviglia” prototype  (MSC Meraviglia) met 2450 hutten.

De Meraviglia-Plus klasse brengt MSC Cruises naar het volgende niveau schepen voor alle seizoenen. Met een lengte van 331 meter en 200 extra hutten, heeft het schip een maximale capaciteit van 6.300 gasten.

De highlights op het schip zijn de lange promenade met LED dak waar op elk moment van de dag een ander beeld te zien is. Het atrium, de zwembaden en het waterpark bieden voor elk moment van de dag vermaak.

Tenslotte zal ook op dit “Meraviglia-Plus” schip, Cirque du Soleil haar unieke shows van wereldklasse uitvoeren in een speciaal gebouwde lounge van het schip (toeslag).

Vanaf 8 mei  2021 zal de gloednieuwe, ultramoderne MSC Virtuosa haar eerste zomerseizoen doorbrengen met cruises van 7 tot 14 nachten vanuit de Duitse havenstad Kiel, afwisselend tussen de fjorden en de Baltische hoofdsteden, waarbij inscheping in zowel Kiel als Kopenhagen mogelijk is.

Vraag een offerte aan bij:

MSC Cruises Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

 

Nieuwsberichten

Booking.com
Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen